Error loading operation system

Ne f8 ne f9 100 defa basiyorum yine ayni siyah ekran ctrl alt del ile restart atip deniyorum yine olmuyor. Sadece bios. Sanırım tek çare format attırmak bu sefer de bir suru önemli evrak gidicek hic bir şey kurtarilamadan. Peki mesela bilgisayarci win 7 format atsa benim serialim ile orjinallestirilir mi ?

Tamam hocam teşekkürler yine de ben bir bilgisayarciya gotureyim. Zeytinburnunda kilitleyecekler hesabi gerci ama ^^

Hocam bugun bilgisayarciya götürdüm. Hddmin gittiğini yeni hdd (500gb) ve format icin de 180 tl ayrica kurtarma işlemi icin 3gün eger ki dosya kurtarirsa 100 de onun icin istedi. Arkadaşım dedi bir de format cd sinden deneyelim hdd bitmiş olsa biosta görünmez. Simdi ben o cd ile 5 seçenekli yere gelebiliyorum cmd acip tara dedigimde sorun bulundu yeniden baslatmada düzeltilerek acilacak diyor. Kapatip acinca duzelme olmuyor. Bir de yeni windows7 yuklemek istediğimizde alan seciminde 592gb toplam 592gb boş diyor. Bu icinde hicbir sey kalmamis demek mi oluyor ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı