Oyun Erzurum 1,05TL

Jahrein bu oyun için gerçekleri konuştuğu zaman pintipanda gibi oyun gurusu birinden resmen linç yemişti. Hatta pintipanda Erzurum oyununun da yapımcısının da arkasındaydı. Hani görünce dersiniz ya bu adama kesin para vermişlerdir yoksa böyle konuşmazdı diye aynısını düşündüm. Sanki para almışta ölümüne oyunu savunuyor gibi hali vardı adamın. O günden sonra da zaten takip etmedim kendisini. Böyle bir oyunu böylesine sağa sola saldıran bir yapımcıyı savunmak akıl işi değildi bana göre. Bir de bu oyunla dünyaya açılacağız falan diyordu dalga geçiyordu adam. Oyunun her yeri hazır zaten öyle sağda solda yazdığı gibi yok şuna 1 hafta uğraştım buna 1 ayımı verdim falan hepsi hikaye. Maksimum 1 hafta da yapmıştır bu oyunu. Belki o kadar bile sürmemiştir emin olun. Bu kadar kodlamadan bilgiden bahsediyor ama oyunun adını bile ini dosyasına işlememiş adam ona bile üşenmiş. Myproject yazıyor çünkü :) tamamen duygu sömürüsü bu oyun. Zaten parayı kırdıktan sonra arazi oldu sesi soluğu da çıkmıyor. Ben cami göreceğim saz sesi duymak istiyorum sağda solda koşturmak istiyorum karşıma aniden çıkan bir ayının animasyon bile yapmadan tek atıp beni öldürmesinden zevk alacağım diyen varsa 1₺ versin alsın :) yazık cidden :) silah sesleri bile çok kötü nereden aldıysa :)

Erzurum oyununa 1 TL vereceğinize ücretsiz Ağrı Dağın Eteğinde oyununu tavsiye ederim.

Yeni gelen güncelleme ile ezan sesi problemini çözmüşler. Artık sorunsuz oyun deneyimi beni bekliyor 😂

sss.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı