Oyun Erzurum 1,05TL

Anladım hocam, kötü olmuş, adam paraları alıp çekilmiş. Türk yapımcı diye alacaktım ama vazgeçtim.
Evet hocam, paraları alıp kaçtı dediğiniz gibi. Yapımcının isteği de bu zaten, sizin gibi iyi niyetli insanların duygularını suistimal etmek. Oyuna Türk bayrağı, camii falan ekliyor daha sonra da "Bakın Türk oyunu, bakın Türk yapımcıyım" diyip para çalıyor insanlardan.

Evet hocam, paraları alıp kaçtı dediğiniz gibi. Yapımcının isteği de bu zaten, sizin gibi iyi niyetli insanların duygularını suistimal etmek. Oyuna Türk bayrağı, camii falan ekliyor daha sonra da "bakın Türk oyunu, bakın Türk yapımcıyım" deyip para çalıyor insanlardan.

Türk oyunu değilse ben oynamam aga adam cami yapmış bayrak koymuş. Yani böyle bir oyuna kötü yorum yapan haindir. (Zihinsel engelim var özür dilerim. 😔)

Aksine Türk milletinin yapımında katkısı olan hiçbir şeyi almanı tavsiye etmem. Gıda sektöründen tut oyun sektörüne kadar böyle. Kalite denen bir şey yok.

Hocam bir dolandırıcı yüzünden böyle genelleme yapmayın, güzel oyunlar da var, hem şimdi böyle yaparsak hiçbir zaman gelişemez. Ama diğer sektörler için ne yazık ki haklısınız.

Oyun kötü olabilir ama çıktığı zamanlar güzeldi be. Yayıncılar yayınlarında oynuyordu. Oyunu gömüyorlardı. Zevkli zamanlardı. Bir de yanlış hatırlamıyorsam karantina dönemiydi.

Oyun kötü olabilir ama çıktığı zamanlar güzeldi be. Yayıncılar yayınlarında oynuyordu. Oyunu gömüyorlardı. Zevkli zamanlardı. Bir de yanlış hatırlamıyorsam karantina döne miydi?

Ben eskiden diyordum keşke çıksada alsam ya diyordum.

Türk Bayrağı ve cami olan ücretsiz Kars oyununu tavsiye ederim.

Ekran Görüntüsü (976).png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı