Hocam şaka bir yana ama bir yerlerden başlamak lazım. Şu ana kadar çıkan Türk oyunları içerisinde belli bir kaliteye sahip gibi. Oynamadım, açacak sistemim de yok. İzlemek de istemiyorum ama umarım satar da daha iyi projeler yaparlar.
Neden Türk yapımcılarda sürekli bir oyuna benzetme çabası var acaba? Özgün içerik çıkarmak çok mu zor? Yine de yapımcı desteklenmeli fikrimce. Tek kişi yapmış diye duydum, doğru mu?
Hocam şaka bir yana ama bir yerlerden başlamak lazım. Şu ana kadar çıkan Türk oyunları içerisinde belli bir kaliteye sahip gibi. Oynamadım, açacak sistemim de yok. İzlemek de istemiyorum ama umarım satar da daha iyi projeler yaparlar.
Hocam boyutu 4-5 Gb bir şey deneyebilirsiniz. Performans sorunu pek yok biraz dalgalanma var sadece. Seslendirme çok kötü değil, ama oyunun temel elementleri ve oynanış çok aşırı düz. Mercedes görünümlü Tofaş motor gibi.
Hocam boyutu 4-5 GB bir şey deneyebilirsiniz. Performans sorunu pek yok biraz dalgalanma var sadece. Seslendirme çok kötü değil, ama oyunun temel elementleri ve oynanış çok aşırı düz. Mercedes görünümlü Tofaş motor gibi.