Erzurum'u nasıl buldunuz?

Ben her zaman belli duyguları sömürmeye çalışan oyunlara soğuk bakarım. Dini ve manevi öğeler ekleyerek bir şeyler yapılmaya çalışılmış bu da çok göze batıyor.

Duyulsa ne olur ki? İadelerin ardı arkası kesilmiyor.

Ben beleşçiyim Epic'ten ücretsiz aldım

Yazdığımda dediğimi anlamadın galiba, tekrar okurmusun rica etsem...

Yahu PintiPanta'ya bakıyorum güzel güzel yahu sen TLOU 2'ye etmediğin küfür kalmadı bu oyunumu sevdin cidden? Neyse adam belki kötü derse ülkücüler linçler ondandır.

Oyununu satmak istiyorsan yurtdışına pazarlaman lazım. Böyle milli duygular ile bir yere kadar para kazanırsın. Bak Mount and Blade'e. Adamlar yurtdışında bir kitle topladı ve bu sayede Bannerlord ve Warband iyi sattı.

Şey sanıyorsun herhalde oyunun kodlarını kopyala yapıştır yapıyorlar burada çalınan tek şey fikir kardeşim yazılımı grafiği sesleri vb. bir sürü yapılması gereken şey var ve ücretsiz oyun yapacak ekonomiye sahip değiliz bu oyun da mı pay to Win olsun istiyorsun başka nasıl para kazanacaklar? Sen bu konuları biliyorsan anlat biz de bilelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…