Erzurum'u nasıl buldunuz?

Bedava olsa daha iyi bence. Bir de adiler haritayı güya 9km diyorlar yarısından fazlası boş oyun 4 saat falan sürüyor 21TL'ye bir güzel alırsın şu indirimlerde adamlar oyunu iade edemesin diye mfl gibi sistemin oyun içini yapmışlar...

Bedava yapmaları bence doğru olmaz Online bir oyun değil bu.
 
Bana kalırsa yerli Long Dark. Fiyatı fazla. Köstek olmayın, destek olun diyorlar ama özgün bir fikir değil. Bu konuda tartışalım.

Bence ücretsiz olmalıydı. Ve oyun içi satın alım olmalıydı oyun parası olabilirdi. Fiyatı çok pahalı. Crackden başka çare bırakmıyorlar.
 
Kopya oyun diyenleri anlamıyorum kos koca şirketler kopya oyun yapıyor ve işin aslına gelirsen GTA 5'in kopyasını yapsak kim ses edebilir :D oyunu oynamam sevmedim ama kopya olması bir şey değiştirmez daha oyun yapamıyoruz bir de özgün bir oyunmu bekliyorsunuz.
Kimse GTA 5 beklemiyor zaten merak etme.
 
AAA bir oyunda bug, grafiksel eksik görüp yerden yere vurabiliyorsak bu yetersiz oyun hakkında da "vasatın altında" olduğunu belirtmeliyiz. Ve artık "bunlar başlangıçtır, destek olalım" bahanelerine de sığınmamak lazım.

Cidden bu şekilde oyun yapılmak zorunda değil. Ori Series, Little Nightmares Series, Journey, GRIS gibi kişiyi kendisine farklı yollarla çekebilen oyunlar varken şu tarz kopya işleri samimi bulamıyorum. Fiyatını da cidden pahalı görüyorum.
 
Yerli diye bir oyunu destekleyeceksen Potentia şu ucubeden 10 kat daha fazlasını hak ediyor. En azından yurtdışında bile ufak bir ilgi gördü. TLOU'a özenmiş eyvallah ama en azından oyunu birebir çalıp camii ve Türk bayrağı koymamışlar. Ortada emek var.
 
Fiyatına göre
1613249688215.png
 
Kimse GTA 5 beklemiyor zaten merak etme.

Örnek verdim zaten oyunu sevmeme rahmen saçma sapan şeyleri ile yargılıyorsunuz evet oyun 5 TL altı olmalıydı bedava olsun diyenler herhalde oyunu pay to Win yapsın istiyorlar ya da ayı için kostüm satsınlar para ile alınca ayı noel şapkası takacak. :D
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı