Erzurum'u nasıl buldunuz?

Bedava yapmaları bence doğru olmaz Online bir oyun değil bu.

Bana kalırsa yerli Long Dark. Fiyatı fazla. Köstek olmayın, destek olun diyorlar ama özgün bir fikir değil. Bu konuda tartışalım.

Bence ücretsiz olmalıydı. Ve oyun içi satın alım olmalıydı oyun parası olabilirdi. Fiyatı çok pahalı. Crackden başka çare bırakmıyorlar.

Kimse GTA 5 beklemiyor zaten merak etme.

AAA bir oyunda bug, grafiksel eksik görüp yerden yere vurabiliyorsak bu yetersiz oyun hakkında da "vasatın altında" olduğunu belirtmeliyiz. Ve artık "bunlar başlangıçtır, destek olalım" bahanelerine de sığınmamak lazım.

Cidden bu şekilde oyun yapılmak zorunda değil. Ori Series, Little Nightmares Series, Journey, GRIS gibi kişiyi kendisine farklı yollarla çekebilen oyunlar varken şu tarz kopya işleri samimi bulamıyorum. Fiyatını da cidden pahalı görüyorum.

Yerli diye bir oyunu destekleyeceksen Potentia şu ucubeden 10 kat daha fazlasını hak ediyor. En azından yurtdışında bile ufak bir ilgi gördü. TLOU'a özenmiş eyvallah ama en azından oyunu birebir çalıp camii ve Türk bayrağı koymamışlar. Ortada emek var.

Kimse GTA 5 beklemiyor zaten merak etme.

Örnek verdim zaten oyunu sevmeme rahmen saçma sapan şeyleri ile yargılıyorsunuz evet oyun 5 TL altı olmalıydı bedava olsun diyenler herhalde oyunu pay to Win yapsın istiyorlar ya da ayı için kostüm satsınlar para ile alınca ayı noel şapkası takacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…