Es file Explorer'i Pro olarak kullanmak güvenli sayılır mı?

Kyoya

Hectopat
Es file Manager, birkaç yıl önce Play Store'dan "tıklama hilesi" yaptığından kaldırılmıştı. [kaynak]
Şu anki Play Store'da ona denk özellikleri olan bir dosya yöneticisi yok gibi. Solid Explorer pek beklediğim gibi değil.

Ben bu uygulamanın Pro versiyonunu APK olarak internetten indirsem sorun olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir dosya yöneticisinden ne gibi bir özellik bekleyebilirsiniz ki? O cihaz bilgisayar değil sonuçta, büyük işleri telefonda değil bilgisayarda yapın. Cihazın kendi dosya yöneticisi çoğu anlamda iş görüyor zaten.

Bir dosya yöneticisinden ne gibi bir özellik bekleyebilirsiniz ki? O cihaz bilgisayar değil sonuçta, büyük işleri telefonda değil bilgisayarda yapın. Cihazın kendi dosya yöneticisi çoğu anlamda iş görüyor zaten.
Bilgisayar olmadığı için uğraşmak zorunda kalıyorum zaten.

Ben bu uygulamanın Pro versiyonunu APK olarak internetten indirsem sorun olur mu?
Olmayacağını tahmin ediyorum ama tasarımı hoşunuza gitmeyebilir. Ücretsiz uygulama daha iyi tasarlanmış ve daha optimize geldi bana. Sanki ücretli versiyonu yıllardır güncellememişler gibi.

Hocam benim mobilde kullandığım açık ara en iyi dosya yöneticisi. Alternatifini aradım ama birçok kullanışlı özelliği diğerlerinde yok. Telefonunda dosyalarıyla sık sık işi olanlar için neredeyse bilgisayar kullanmak kadar işe yarıyor.

Hocam benim mobilde kullandığım açık ara en iyi dosya yöneticisi. Alternatifini aradım ama birçok kullanışlı özelliği diğerlerinde yok. Telefonunda dosyalarıyla sık sık işi olanlar için neredeyse bilgisayar kullanmak kadar işe yarıyor.
Öyle olabilir de mesela Samsung'un dosya yöneticisi fazla fazla yetiyor. Hiç bir eksiğini de görmedim kullanırken. Cihaz yapımcıları gerektiği kadar özelliği zaten koyuyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı