Escape Dead İsland Açılmıyor

Efe Yurt

Hectopat
Daha fazla  
Dün akşam Steam üzerinden 50 Türk lirası gibi bir fiyata satın aldım. Gece indirmeyi başlattım oyuna girmeye çalıştığımda oyunda gözüküyorum ve görev yöneticisinde oyun açık gözüküyor fakat ekran gelmiyor yani oyun gözükmüyor. Nasıl düzeltebilirim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dosya bütünlüğünü doğrulamayı denemiştim ve "Oyun içerisinde Türkçe karakter olan bir klasör içerisinde" derken ne demek istediğini anlayamadım oyunun bulunduğu klasördenmi bahsediyorsun ?

• İşletim sisteminiz ?
  • Ekran kartınız ?
  • Ekran kartı sürücü sürümünüz ?
  • Steam'in yüklü olduğu ve oyunun bulunduğu klasörün tam yolu ?
Bu bilgileri sağlayın.

Türkçe karakter şu oluyor: oyun saçma sapan "oyunlarım" adlı bir klasörde mi? Çünkü orladak "ı" harfi oyunun çalışmasını engelleyebiliyor....

İşletim sistemi Windows 8 64 Bit

Ekran kartı Gt 740m

Ekran kartı sürücü sürümüm 437.09

oyunun bulundugu yer C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Escape Dead İsland daha önceden Island olarak gözüküyordu ismi I yı İ yapmama rağmen bir şey farketmedi.

EDİT: Az önce Steam üzerinden oyun içi Steam arayüzünü etkinleştiri kapattım ve oyunun dosyalarından ismini değiştirip girmeyi denedim bu sefer oyun açılıyor fakat açılır açılmaz çalışmayı durdurdu diyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı