Escape from Tarkov 2. el hesap alınır mı?

Kyra2

Hectopat
Daha fazla  
İyi sosyaller 300 TL'ye standart Edition EFT hesap buldum. Tek hesap olduğu için forumda link veya isim verebiliyor muyum bilmiyorum o yuzden vermiyorum ama ilan bana gerçek gibi geldi çok ucuz fiyatı. O yüzden en azından denemek istiyorum hem oyunu deneyip adam hesabı geri alsa bile kendim orijinal olarak alınır mı? Karar vermiş olurum. Hem de size de danışmak istedim.

Aldın mı bilmiyorum ama 2 eod hesabım var çok yakın arkadasıma bitanesini verdim ama EFT mail değiştirmeye vs izin vermediği için istediğim zaman kendime alabilirim güven olmaz yani.

Aldın mı bilmiyorum ama 2 eod hesabım var çok yakın arkadasıma bitanesini verdim ama EFT mail değiştirmeye vs izin vermediği için istediğim zaman kendime alabilirim güven olmaz yani.

Evet aldım hocam 1 haftadır her gün oynuyorum hesaptan atma gibi bir şey olmadı değiştirecek olsa şu ana kadar değişdiridi diye düşünüyorum zaten en son wipedan sonra girmemiş bile.

BROM adamın canı tekrar oynamak isterse yapabileceğin hiçbir durum yok.
Ama en azından 300 TL'ye denemiş olursun :D

Öğrenmek istediğin bir şey olursa soraiblirsin
2018'den beri her RAID'e katıldım son yasanan olaylardan sonra soğudum gerçi, bırakır gibiyim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı