Escape from Tarkov alınır mı?

Muhtemelen yaz indirimi kapsamında temmuz civarı indirim gelebilir. Genelde mevsimsel indirimler oluyor Tarkov'da. Ancak kesin değil tarihleri.

Bunun dışında da Cadılar Bayramı, yılbaşı vs. Gibi özel günlerde indirim olur.

Dikkat etmeniz gereken yakın tarihli özel günleri söyleyeyim. 9 Mayıs, Rusya zafer bayramı (zafer günü) olarak geçer. Rusya'nın 2. Dünya Savaşı'ndaki zaferi kutlanır 9 Mayıs'ta. Geçen sene 9 Mayıs'ta indirim yapmışlardı mesela.

12 Haziran günü de Rusya ulusal günü diye geçer. Daha önceki yıllarda 12 Haziran'da da indirim yaptıkları olmuştu.

Bu iki tarih potansiyel indirim açısından en yakın 2 tarih. Tabii kesin bir şey değil.

Ben zamanında kendi sitesinden almıştım. Kendi sitesinden almanızı tavsiye ederim ancak vergi vb şeylerden ötürü fiyat biraz daha artıyor. Ancak kendi resmi sitesi olduğu için içiniz rahat eder her şeyden önce.

Bazı oyun siteleri de key olarak satıyor. DurmaPlay vb sitelerden bahsediyorum. Bunlardan da yıllarca alışveriş yaptım hiç sorun yaşamadım. Biraz daha ucuz oluyor haliyle. Ama tercih sizin.

Hocam tam fiyat kaç paraya denk geliyor kendi sitesinden alsak? ( güncel kurla )
 
Hocam tam fiyat kaç paraya denk geliyor kendi sitesinden alsak? ( güncel kurla )
Güncel Euro kurunu 34.80 TL olarak alırsak,

Standart sürüm aldığınızı düşünürsek, kendi fiyatı 50 Euro = 1740 TL

Buna yaklaşık 9 Euro civarında bir vergi ekleniyor. Ancak bu vergi, sizin ödeme yönteminize ve bankanıza göre de bir miktar farklılık gösteriyor. Ben kredi kartı/banka kartı alışverişi için kabaca bir rakam verdim. 9 olur, 10 olur bazen 8'e düşebilir yani bu vergi. Ufak tefek farklar oluyor.

9 Euro = 313,20 TL

Toplayınca düz hesap 59 Euro ediyor. O da 2053,20 TL'ye denk geliyor. Siz bunu + veya - 50 TL fark çıkartabilir olarak düşünebilirsiniz yani.

Bu arada şöyle ki fiyat görebilmek için oyun içi hesap sahibi olmak gerekiyor. Bir de bende son sürüm olduğu için kendimden göremiyorum maalesef fiyatları. Neye tıklasam bu sizde zaten mevcut diyor. Standart sürüm sahibi bir arkadaştan yükseltmek için fiyatlara baktık. Bu 9 Euro civarı vergiyi ondan gördüğüm fiyatlara göre yazdım. Umarım doğrudur :)

Ek olarak DurmaPlay vb sitelerde de yine 2100 TL civarına satılıyor gördüğüm kadarıyla. Yani çok bir fark yok gibi fiyat açısından.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı