Escape the Backrooms oyununda Cheat Engine ile oyuncu sayı sınırını artırmak ban sebebi mi?

AslanSir

Hectopat
Daha fazla  
Yakın zamanda Escape the Backrooms oyununu satın aldım. İnsanların Cheat Engine ile server sunucularında oyuncu sınır sayısını arttırabildiklerini gördüm. Bunu yapmak ban ile sonuçlanabilir mi veya bu oyunun bir anti-cheat'i mevcut mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anti-cheat yazılımı sadece hile ve 3.parti programların kullanımını/çalışmasını engeller ban atmaz. Hile tespit ve ban sistemi anti-cheat yazılımlarından bağımsız çalışabilir. Oyunun kurallarını/kullanıcı sözleşmesini dikkatli okuyun, eğer kullanıcı sınırıyla ilgili bir madde varsa ve tespit edilirse ban yersiniz. Bugün banlamıyor olmaları yarın herkese toplu ban atmayacakları anlamına gelmez. Ya da bugün ki politikaları yeni oyuncuyu çekmek için bazı şeylere göz yummak olurken bir yönetici değişmesi sonucu geçmişte hile kullanmış ama şu an kullanmıyor olanlar için dahi ban dalgası gelebilir.

Son düzenleme:
Biraz geç oldu ancak sonradan görenler için yazayım. Discord'da bir moderatör bu konu hakkında oyunun rekabetçi bir unsur taşımadığından muhtemelen anti hile gelmeyeceğini ve hile kullananlarla beraber oynamak istemiyorsanız lobiye katılmaktan kaçınılabileceğini söyledi. Yani şimdilik bir sorun yok. İleride gelirse bilmiyorum ancak şu anda bir şey yapmayı düşünüyor gibi durmuyorlar. Bu moderatör ne kadar dahil oyunun geliştirilme sürecine bilmiyorum ama. Bu oyun tek kişi tarafından geliştiriliyordu belki ufak bir işe alım falan yapılmış olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı