Mesela hayvanlar aleminde eşcinsellik çok sık görülen bir şey. Bunun doğada olması onu meşrulaştırır mı? Eğer öyle düşünüyorsan doğada hayvanlarda tecavüz olayı da var, bu bağlamda tecavüz de meşrulaştırılmalı mı insanlar arasında. İlk sorum bu sana.
İkinci olarak kişiyi biyolojik olarak etkiler, sonuçta erkek ile erkeğin veya kadın ile kadının çiftleşmesi ve verimli döl oluşturması mümkün değil. Ve eşcinsellerin araştırmalar doğrultsunda geçmiş dönemlerde ağır travmalar geçirdiği saptanmıştır.
He bir de ülkemizdeki eşcinsellerin toplu yürüyüşlerine kesinlikle saygı duymuyorum ve tasvip etmiyorum. Eylemlerinde soyunmayı, çıplaklığı bir özgürlük ve bir hakmış gibi sergilemeleri. Bu beni kötü etkiliyor ben onun vücudunu (çıplak) şekilde görmek mecburiyetinde değilim zaten bunu hangi ülkede yapsan, bunun için ayrılmış yerler hariç toplum ahlakını bozmak adında bir cezası var. Bu ceza geçmiş yıllarda Fransa'da kesildi bir kadına.
Mesela konudan konuya atlıyorum ama kusura bakma. Veganlar genelde soya hammaddeli besinler tüketirler hayvansal olanların yerine fakat sürekli soya tüketilmesi östrojen horman salınımını arttırıyor. Bu da kişinin hormonel dengesini bozuyor. E hormonlar da kişiyi psikolojik ve sosyal yönden etkiler, yani hormonların yan etkisi olduğu için. Bu da biyolojik bir hastalığa sebep olur.