Eşek sakası yapan arkadaştan intikam alma

DARKNIGHTS

Hectopat
Yer
Dünya
Daha fazla  
Yolda gidiyordum araba sürüyordum ve birzaz hızlı gidiyordum telefon multimedyaya bağlıydı ve son ses açıktı yakın arkadaşım telefonuma mesaj attı ve bu saat sana yakışır satın alabilirsin diye link attı. Ben de linke girdim ve karşıma jeff the Killer jumpscare attı. Öyle bir ses geldi ki hele görüntüsunden de kortum bayağı az kalsın sarampole yuvarlanıp kaza yapıyordum. Sizce nasıl intikam alabilirim? İntikam bayağı sert bir şey olsun tavsiyeniz için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Posta kutusuna tehditkar mesajlar yaz şakasından uyurken odasının camına taş at vb.

Sevgilisi yanında olunca gizli numarayla arayın ve sesi dışa vermesini isteyin, verdikten sonra kız sesi açın veya yanınızda olan birisini konuşturun ben denedim ve çok olumlu sonuçlar verdi abartmadan yaparsanız çok güzel ve eğlenceli anlar çıkabilir. Hem trip yer hem eğlence çıkar ama bu ağır eşşek şakasıdır. Veya telefonu boşta olduğunda belirli bir süre sonra jump space atan uygulamalar var onu 1-2 dakikaya ayarlayıp arkadaşınıza verirsiniz, bunların hepsini yaptım ve çok olumlu sonuçlar aldım.