Mucize Kartal
Hectopat
En son ne zaman kullandınız çok merak ediyorum. Ya da ne kadar süreyle kullandınız. Ya da ne kadar doğru şekilde kullandınız. Ben 10 senedir bilinçli kullanan biri olarak bilgisayra zarar verbileceğim her haltı yapmama rağmen sıfır sıkıntıyla devam ediyorum. False positive dediğinizolay ancak şu şekilde yorumlanabilir, bazı kaynağı belirsiz ve community tarafından da güvenli işaretlenmemiş EXE dosyalarında ilk etapta bir karantina söz konusu oluyor. Ama kesinlikle sizi koruma amaçlı ve geriye alınabilen bir işlem. Performans konusunda da çok ağır diyemem. Giriş seviyesi günümüz bilgisayarlarında dahi çok sistem kaynağı tüketen bir yazılım değil. Ben 15 sene önce de kullanıyordum, o zamanlar evet öyle çok performans FPS düşürüyordu ki. Şimdi çok daha hafif hale geldiğini söyleyebilirim. Fiyat konusunda da gayet makul.
Hocam çoğu korsan siteye özellikle müzik indirme gibi sitelere yanlış alarm veriyor. Ben Kaspersky kullanırken bütün sağlıklı korsan sitelere girebilmiştim. Kaspersky gerçekten özenle seçiyor siteleri. Ben 1 sene Avast 3 sene Kaspersky kullandım. Şu an yine Avast var. ESET dahil çoğu av yi de denedim en beğendiğim ESET ve Kaspersky oldu ama maalesef kendisi sistemimde mavi ekran verdiriyor el mecbur Avast kurdum.
Ama Avast'ın web koruması kapalı.