ESET güvenli modda tarama nasıl yapılır?

blackeagle03

Kilopat
Merhaba arkadaşlar. Güvenli modda bilgisayarımı taratmak istedim. Ancak uygulama güvenli modda başlamıyor hiçbir şekilde. Tepkisiz kalıyor açmaya çalıştığım zaman. Farklı bir yolu mu var acaba? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Onu yapıyorum zaten. Ama bazı açılamayan dosyalara da güvenli modda erişilebiliyormuş. Tam tarama güvenli modda daha sağlıklı dediler, ben de öyle deneyeyim dedim. Komut istemi ekranından yapıyormuş taramayı sanırım taramayı güvenli modda. Bende açılmıyor ama hiç bir pencere, tepkisiz kalıyor. Yanlış bir şey mi yapıyorum acaba diye sormak istedim.

ESET'in önyükleme taraması gibi bir özelliği varsa kullanabilirsiniz. Daha iyisi, rescue disk oluşturup taramanız olur ama buna gerek olduğunu sanmıyorum.

Yok ben sadece kontrol amaçlı bir bakmak istedim ama olmadı. Sistemimde ESET IS kurulu. Başka bir yazılımı karıştırmayayım hiç şu an. Güvenli modda neden tarama yapamadığım hakkında bir fikriniz yok mu?

Güvenli modda neden tarama yapamadığım hakkında bir fikriniz yok mu?

Antivirüsün çalışması için gerekli olan sürücü güvenli modda yüklenmemiş olabilir.

Başka bir yazılımı karıştırmayayım hiç şu an

Sonra ihtiyacınız olursa diye söyleyeyim, bunlar disk imajları. İndirip flash belleğinize yazdırıp, bilgisayarı Windows yerine flash bellek üzerindeki canlı işletim sisteminden boot etmeniz için. Oradan da tarama yapabiliyorsunuz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı