A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 24 Haziran 2020 #11 Telefonundan girmiş. @xWhite SSD kullanıyor muydunuz?
X xWhite Femtopat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 15 24 Haziran 2020 #12 acv dedi: Telefonundan girmiş. @xWhite SSD kullanıyor muydunuz? Eki Görüntüle 599221 Genişletmek için tıkla... Evet Corsair MP510 480 GB. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Haziran 2020
acv dedi: Telefonundan girmiş. @xWhite SSD kullanıyor muydunuz? Eki Görüntüle 599221 Genişletmek için tıkla... Evet Corsair MP510 480 GB.
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 24 Haziran 2020 #13 xWhite dedi: Evet Corsair MP510 480 GB Genişletmek için tıkla... Bilgisayar hangi işlemler esnasında kasıyor, görev yöneticisinden sorunun kaynağını bulmaya çalıştınız mı? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Haziran 2020
xWhite dedi: Evet Corsair MP510 480 GB Genişletmek için tıkla... Bilgisayar hangi işlemler esnasında kasıyor, görev yöneticisinden sorunun kaynağını bulmaya çalıştınız mı?
X xWhite Femtopat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 15 24 Haziran 2020 #14 acv dedi: Bilgisayar hangi işlemler esnasında kasıyor, görev yöneticisinden sorunun kaynağını bulmaya çalıştınız mı? Genişletmek için tıkla... hocam en basiti yeni açtım pc ram kullanımı %7 kasper acıyom menüde bile akıcı değil ama eset 60 fps gibi akıcı
acv dedi: Bilgisayar hangi işlemler esnasında kasıyor, görev yöneticisinden sorunun kaynağını bulmaya çalıştınız mı? Genişletmek için tıkla... hocam en basiti yeni açtım pc ram kullanımı %7 kasper acıyom menüde bile akıcı değil ama eset 60 fps gibi akıcı
U unnamedington Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2019 Mesajlar 4.603 Makaleler 27 Çözümler 160 24 Haziran 2020 #15 acv dedi: Telefonundan girmiş. Genişletmek için tıkla... iOS cihaz kulandığını gördüm. Fakat macOS cihazlarda Kaspersky kullanan kişiler cihazlarında sorunlar ile karşılaşıyorlar. @xWhite, Kaspersky Security Cloud Free kullanmış mıydın?
acv dedi: Telefonundan girmiş. Genişletmek için tıkla... iOS cihaz kulandığını gördüm. Fakat macOS cihazlarda Kaspersky kullanan kişiler cihazlarında sorunlar ile karşılaşıyorlar. @xWhite, Kaspersky Security Cloud Free kullanmış mıydın?
X xWhite Femtopat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 15 24 Haziran 2020 #16 acv dedi: Bilgisayar hangi işlemler esnasında kasıyor, görev yöneticisinden sorunun kaynağını bulmaya çalıştınız mı? Genişletmek için tıkla... Kasmasa kullanacağım da kasıyor. unnamedington dedi: iOS cihaz kulandığını gördüm. Fakat macOS cihazlarda Kaspersky kullanan kişiler cihazlarında sorunlar ile karşılaşıyorlar. @xWhite, Kaspersky Security Cloud Free kullanmış mıydın? Genişletmek için tıkla... Hocam ben Win 10 Pro kullanıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Haziran 2020
acv dedi: Bilgisayar hangi işlemler esnasında kasıyor, görev yöneticisinden sorunun kaynağını bulmaya çalıştınız mı? Genişletmek için tıkla... Kasmasa kullanacağım da kasıyor. unnamedington dedi: iOS cihaz kulandığını gördüm. Fakat macOS cihazlarda Kaspersky kullanan kişiler cihazlarında sorunlar ile karşılaşıyorlar. @xWhite, Kaspersky Security Cloud Free kullanmış mıydın? Genişletmek için tıkla... Hocam ben Win 10 Pro kullanıyorum.
U unnamedington Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2019 Mesajlar 4.603 Makaleler 27 Çözümler 160 24 Haziran 2020 #17 @xWhite, Windows 10 Pro kullandığını söylemiştin. Hangi Kaspersky ürününü kullanıyordun?
X xWhite Femtopat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 15 24 Haziran 2020 #18 unnamedington dedi: @xWhite, Windows 10 Pro kullandığını söylemiştin. Hangi Kaspersky ürününü kullanıyordun? Genişletmek için tıkla... İnternet Security. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Haziran 2020
unnamedington dedi: @xWhite, Windows 10 Pro kullandığını söylemiştin. Hangi Kaspersky ürününü kullanıyordun? Genişletmek için tıkla... İnternet Security.
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 24 Haziran 2020 #19 Evet Kaspersky'nin sistem açılışında sistem kaynaklarını fazlaca kullandığını biliyorum ama HDD kullanmıyorsanız sorun olmaması gerek, sisteminiz her yönden güçlü. Windows SSD'ye kuruluydu değil mi?
Evet Kaspersky'nin sistem açılışında sistem kaynaklarını fazlaca kullandığını biliyorum ama HDD kullanmıyorsanız sorun olmaması gerek, sisteminiz her yönden güçlü. Windows SSD'ye kuruluydu değil mi?
U unnamedington Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2019 Mesajlar 4.603 Makaleler 27 Çözümler 160 24 Haziran 2020 #20 @xWhite, Kaspersky Internet Security kullanırken sisteminizde sorunların yaşanmasını pek normal bulmuyorum. Ayrıca SSD kullanıyorsunuz.
@xWhite, Kaspersky Internet Security kullanırken sisteminizde sorunların yaşanmasını pek normal bulmuyorum. Ayrıca SSD kullanıyorsunuz.