ESET mi Kaspersky mi yoksa Avast mı?

Herkes sizin gibi profesyonel bilgisayar kullanıcısı değil. Olmak zorunda da değiller. Ne indirip indirmeyeceklerini hangi siteye gireceklerini bir üst akılın belirlemesi gerekiyor.

Ayrıca bir gün güvenli sandığınız bir yazılım, CCleaner vakası gibi hacklenirse ortada kalacak olan sizsiniz.

CCleaner kullanmıyorum. Microsoft Edge, Steam, Epic kullanıyorum. Başka bir program da kullanmıyorum. Harici korsan oyun programda indirmiyorum. Yine de girebilir mi?

CCleaner kullanmıyorum. Microsoft Edge, Steam, Epic kullanıyorum. Başka bir program da kullanmıyorum. Harici korsan oyun programda indirmiyorum. Yine de girebilir mi?
Evet, girebilir. Steam'den ya da Epic Games'den indirdiğiniz oyunların developerları hacklenerek kötü niyetli dosyalarla birlikte oyun yayınlanabilir.

Bitdefender daha iyi. Kaspersky güç kaybetmeye başladı.

Orası öyle, ancak bu fiyatlara Bitdefender kabul edilemez. Her şeyden önce efsane cuma da indirim yerine “fiyat güncellemesi” yapmak akıl kârı değil, saygısızlık. Hafta içerisinde Kaspersky Premium ile üyeliğimi sürdüreceğim 1 yıl sonra duruma göre Bitdefender bakabilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı