alihan ateş
Hectopat
Daha fazla
- Meslek
- Elektronik teknikeri
Başlıkta da belirttiğim gibi ilk başta uygulamaya giremedim. Görev yöneticisini açıp baktım. Uygulamanın görevi gözükmedi. Tekrar çalıştırdım. Görev gözüktü, sonra kayboldu, böyle kısır döngüye giriyor işte. Program ekle veya kaldırdan kaldırmaya çalıştım, kaldırılırken yetkiniz yeterli değil dedi, başarısız oldu. Güvenli moddan kendi uninstaller'ı ile kaldırmaya çalıştım. Uninstaller log başarıyla oluşturuldu diyor, işlem başarıyla tamamlandı diyor. Yeniden başlatıyorum, hala silinmemiş. Kendim dosyasını silmeye çalıştım(yetkileri kendi üzerime yaptım). Bu sefer de admin size izin vermelidir diyor. Zaten ben adminim olacak iş değil. Bir el atar mısınız şu işe? Bu arada 3 tane zararlı yazılım sildi, yeniden başlattığımda böyle oldu. Yazılımlar: Hidrag. A, bir tane trojan, bir tane de exploit. Güvenlik duvarını ve antimalware service exe.'ı devre dışı bırakmıştım. 2 gündür bellek şişiyordu. Direk virüs var dedim, indirdim ESET'i. Bu sefer de ESET sülük gibi yapıştı. Görev yöneticisinde hiçbir görevi yok.