ESET Online Scanner nasıl kaldırılır?

SiyahLotus

Kilopat
Virüs taraması için ESET Online scanner indirdip tarattım taratma sonrası programı kaldırmak istedim fakat denetim masasında çıkmıyor. Uygulama fazla RAM tüketiyor nasıl kaldıracağım.

ESET Uninstaller'ı indirin ve şu adımları sırasıyla yapın:
Eset'in sitesinden Eset Uninstaller programını yükleyin ve masaüstünüze kaydedin. Ardından Bilgisayarınızı Güvenli modda açıp Uninstalleri çalıştırın. Gelen cmd ekranına sırasıyla
"y"
"1"
"y"
yazın.
Ben bu şekilde kaldırmıştım.
Bilgisayarınızı güvenli modda başlatmak için bilgisayarınızı yeniden başlatırken Shift tuşuna basılı tutun, kurtarma seçenekleri karşınıza geldiğinde Başlangıç Ayarlarını seçin ve bilgisayar tekrar açıldığında Güvenli Mod hangi tuşta ise ona basın.

Uygulamayı silmek çok zor. Büyük ihtimalle kendi Uninstaller'i ile sildin. Eğer hala silmediysen sırasıyla Denetim masası>Program ve özellikler>ESET'i bul ve Sağ tıklayıp onar butonuna tıkla. Menü geldiğinde kaldır butonuna tıklayıp silebilirsiniz.

Uygulamayı silmek çok zor. Büyük ihtimalle kendi uninstaller'i ile sildin. Eğer hala silmediysen sırasıyla denetim masası>program ve özellikler>eset'i bul ve sağ tıklayıp onar butonuna tıkla. Menü geldiğinde kaldır butonuna tıklayıp silebilirsiniz.

Hocam denetim masasında ESET olmadığı için yukarıda yazdığım şekilde sildim zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı