ESET parental Control nasıl kaldırılır?

Patrick Batemann

Hectopat
Yer
Konya
Arkadaşlar babam telefonuma ESET parental Control diye bu uygulama kurdu. Bu uygulama her şeyi engelliyor arkadaşlar. Bugün telefonun Wi-Fi bağlantısı kesildi ve ESET en son nasıysa öyle kaldı ne Wi-Fi'ye girebiliyorum. Ne sıfırlayabiliyorum ne de Boot edebiliyorum. Bana yardımcı olur musunuz arkadaşlar? ESET'i nasıl silebilirim?

😀Baban uygulamayı kurmus, engellemiş ve parola koymuş anlaşılan. Babanla anlaşma yoluna git. Uygulamalardan kaldırılmıyor mu?

Arkadaşlar babam telefonuma ESET parental Control diye bu uygulama kurdu. Bu uygulama her şeyi engelliyor arkadaşlar. Bugün telefonun Wi-Fi bağlantısı kesildi ve ESET en son nasıysa öyle kaldı ne Wi-Fi'ye girebiliyorum. Ne sıfırlayabiliyorum ne de Boot edebiliyorum. Bana yardımcı olur musunuz arkadaşlar? ESET'i nasıl silebilirim?
Baban senin iyiliğin için cihazına güvenlik önlemi almış. Babana söyleyip Wi-Fi yi açtırabilirdin.

Baban senin iyiliğin için cihazına güvenlik önlemi almış. Babana söyleyip Wi-Fi yi açtırabilirdin.
Ben anlatamadım, telefonun Wi-Fi bağlantısı kendi kendine kesilmiş bağlanmak için Wi-Fi ayarlarını açmaya çalıştığımda ayarları engelliyordu yani Wi-Fi'ye bağlanamıyordum programı devre dışı bırakmak için internete ihtiyaç vardı internetsiz programı silemiyorsunuz Wi-Fi'ye bağlanamıyorsunuz herhangi bir ayara giremiyorsunuz babamın telefonundan izin verip Wi-Fi ayarlarına girmeyi aktifleştirdiğinde telefonda internet olmadığından ayarlar uygulanamıyordu bende hard reset attım telefonumdaki fotoğrafları yakın bir zamanda yedeklemiştim zaten.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı