Playstation 5 Digital Edition
Xbox Series S Console
AMD Ryzen 5 5500
ASUS PRIME B450M-A II
2x GSKILL 8GB Ripjaws V Siyah 3600MHz CL18 DDR4
ASUS Radeon RX 6600 DUAL 8GB GDDR6 128 Bit
MLD M300 1TB NVME 2280 Gen3x4 M.2 SSD
Samsung 870 EVO 1TB SSD
Seagate BarraCuda 240GB SSD
Odyssey G3 24” 1 ms VA 144 Hz Full HD
Odyssey G3 24” 1 ms VA 165 Hz Full HD
Yeni nesil virus programları taramalarda büyük virusleri hızlı bir şekilde yakalar, en fazla daha kimseye bulaşmamış bir virus varsa yakalamaz, oda çok mümkün değil, öyle bir virus varsa da sana helal olsun büyük başarı
Size tavsiyem kaspersky premium kullanmanız. Youtube da can değer diye bir yazılımcı var. Onun antivirüslerle alakalı faydalı bir videosu var onu da izleyebilirsiniz. Özet olarak anlatmak gerekirse her yıl zorlu testler uygulanıyor av lere. Ve en güçlü korumayı sağlayan, en düşük fire veren kaspersky. Hatta videoyu izlerseniz orada her yıl yapılan test raporlarının linkine ulaşabilirsiniz. Ama tabii ki en güzel korunma yöntemi sürekli güncel kalmak. Bundan kastım şu: bir markaya saplantılı kalmamak gerek. Çünkü zamanın ne getireceği belli olmaz. Belki yarın diğeri öne geçer. Bu sebeple abonelik aldığınız zaman 1 yıllık alıp her yıl yapılan test raporlarını inceleyerek geçiş yapabilirsiniz. Fakat şu ana kadar dünyanın en iyi ev kullanıcısı av si kaspersky olduğu için size de öneririm. Şu an ben de premium kullanıyorum ve gerçekten güvende hissettiriyor. (Ayrıca farklı yazılımlar kullanmak önemli bir diğer korunma yöntemi tabii ki)
Yeni nesil virus programları taramalarda büyük virusleri hızlı bir şekilde yakalar, en fazla daha kimseye bulaşmamış bir virus varsa yakalamaz, oda çok mümkün değil, öyle bir virus varsa da sana helal olsun büyük başarı
Onları da genelde imza veri tabanında olmasa bile davranışları itibarıyla yakalıyorlar fakat içi rahat etmesi için farklı araçlar kullanmakta fayda var.