ESET Smart Security Premium İncelemesi

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036

Smart Security Premium incelemesinde ESET’in çok katmanlı internet güvenlik paketinin bankacılık, kamera ve şifre koruması gibi özelliklerine bakıyoruz… Anti-virüs yazılımları gelişerek ve yeni özellikler kazanarak güvenlik çözüm paketlerine dönüşüyor. İnternetin gelişimiyle birlikte değişen güvenlik ihtiyaçlarına yönelik pek çok farklı çözüm ve yaklaşım var. ESET’i ülkemizde özellikle NOD32 Antivirus yazılımı ile tanıyoruz. Bu yazılımın daha üzerinde […]

ESET Smart Security Premium İncelemesi Technopat

Daha fazlası...

Boşuna dememişler, "adın çıkacağına canın çıksın" diye. ESET adını duyduğumda; yalvara yakıla "al bedavaya kullan" dedikleri halde, yok, kalsın dediğimi hatırlarım sadece.
Bir kaç yıl önceydi sanırım, ESET amcayı (bizim bir köylünün adıydı Eset amca :sıkıldım:) kurup bi bakayım demiş ve nedenini hatırlayamadığım bir sebepten dolayı hemen kaldırmak istemiştim, ancak ESET efendiyi bir türlü kaldıramayınca PC'ye format atmak zorunda kalmıştım. Ve o gün bu gündür tövbeliyim (n)

Fiyatı ne diye sitesine girdim. Satın alma butonuna tıklıyorum fiyatını görmek için Chrome açmıyor etkisiz kalıyor. Microsoft Edge ile açıyım dedim hem Microsoft bir şans verin filan diyor. Açtım Edge ile fiyatı gördüm bir başka sekme açtım Microsoft Edge iptal. :D Sonra Chrome ile satın alma butonuna sağ tıklayıp yeni sekmede açtım sıkıntı yok. Fiyatını pahalı buldum yalnız. :)

Zararlı yazılım dünyasına hiç hakim olmamış son kullanıcıların şu yazılımı fütursuzca eleştirmesine sadece gülüyorum. Her şeyin iyisini siz biliyorsunuz. ESET Smart Security Premium ve ESET Endpoint Security bu senenin tartışmasız en iyi antivirüs yazılımlarıdır.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı