JönnTürk
Centipat
Hocam Bitdefender üyeliğimi 4 gün sonra yenileyecektim. Ne dersiniz ESET kullanmalı mıyım ?Faydalı konu. Birçok ücretsizden iyi orijinal ESET.
Hocam Bitdefender üyeliğimi 4 gün sonra yenileyecektim. Ne dersiniz ESET kullanmalı mıyım ?Faydalı konu. Birçok ücretsizden iyi orijinal ESET.
Zaten BitDefender lisanslı kullanıcıysanız veya ücretsiz bir şekilde kampanyası vardı bir ara ondan yararlanıyorsanız halen BitDefender kullanmaya devam edebilirsiniz.Hocam Bitdefender üyeliğimi 4 gün sonra yenileyecektim. Ne dersiniz ESET kullanmalı mıyım ?
Tüm geçmiş ve çerez verileri temizle. Modemi kapa aç yap.İlk girişte e-posta yazarken bir harfi yanlış yazdım ve olmayan bir postaya gitti anahtar ve şimdi düzgün girince olmuyor hiç bir şey. Yardım eder misiniz?
Eki Görüntüle 520395
Siteye telefonunla ve mobil veri kullanarak bağlan. Uğraşmaya değmez modem resetlemeye falan.İlk girişte e-posta yazarken bir harfi yanlış yazdım ve olmayan bir postaya gitti anahtar ve şimdi düzgün girince olmuyor hiç bir şey. Yardım eder misiniz?
Eki Görüntüle 520395
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.