Benim sana yolladığım test tarihi 2016. Senin paylaştığın makalenin tarihi 2014, arada 2 yıl var. Ama kendini düzelttiyse bilmiyorum. Eskiden kullanmıştım.
@Murat5038 idareten diyordu. Bir süreliğine yani. Ücretsizlerde kaliteli bulamadım açıkcası. Norton denemiştim, çok memnundum. McAfee kullanmıştım bir aralar, çok kötüydü. McAfee kadar kötü bir yazılım görmedim açıkcası. Herkesin şikayet noktası farklı. Bunu en iyisi profesyonellere ve kendi gözlemlerimize bırakmak.
En iyilerden değil ancak önerilebilecek AV'ler arasındadır. Panda güncel sürümleri kullanılabilir derecededir. Yüklerken reklam yazılımını seçmemeyi unutmayın.
@Murat5038
Spybot eskidi, biliyorum ama denemek istiyorum. Sizce Malwarebytes'a kıyasla nasıl bir anti-malwaredir?
Pazar payı kıyaslamalarına bakarsak Spybot'u kullanan kitle az değil.
ESET ve AVG al birini vur ötekine bunlar seviye olarak birbirine çok yakınlar. Zaten bir çok testte'de kafa kafaya gidiyorlar. AVG ne yaptığını bilmiyor zaten şirket satın alıyor, sonra kendisi satın alınıyor . AVG'nin bu aralar yaptığı en iyi şey program arayüzü. ESET'inde yazılımına baksan onlarca koruma özelliği var, ama icraat yok. Onun'da en iyi yaptığı şey Adware engellemek.
@Murat5038 Hocam @Türkçesever ben Panda öneririm dedi, siz de ücretsiz antivirüs programı önerisi konuma Panda'yı yazmıştınız. Technopat'ta en iyi koruma sağlayan diyince ben de Panda indirdim. Hata mı yaptım?