Çözüldü ESET WhatsApp'i virüs olarak algılıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

EMİR37

Kilopat
Makaleler
33
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Arkadaşlar ESET'le taratıyorum, WhatsApp'ı virüs algılayıp sildi. Bir de her şeyim de gitti. WhatsApp gerçekten virüs mü?

Screenshot_2021-03-21-17-40-20-31_f785a9320d04e2ea379e95ce9e5b4e63.jpg

Screenshot_2021-03-21-17-29-56-10_f785a9320d04e2ea379e95ce9e5b4e63.jpg

Çözüm
Veremiyorum ama VirusTotal Mobile indir, WhatsApp yüklüyse tarat. Ben WhatsApp'i Google Play'den indirdim. ESET bu aralar nedense böyle. Başkasına da sordum, onda da virüs algılıyormuş.
Tamam, ESET sıkıntıyı çözmüş. WhatsApp'te sıkıntı yoktu zaten. Yanlış algılıyormuş. Çözdü sıkıntıyı, gerek kalmadı.
Bir daha tarattım, sıkıntı çıkmadı. WhatsApp virüssüzdü. Zaten ESET sıkıntıyı çözmüş.
Konu kapanabilir.
Daha mesaja gerek yok.
ESET antivirüs benim için bitti daha önce WhatsApp wallpaper a demişti ona bir şey demedim şimdi WhatsApp'in kendisine diyor ESET'i bir daha indirirken nağmerdim.
Ben asla APK kurmam hep Google Play indiririm APK ise virüs diyenler için bir de.

ESET yanılmaz dostum. O işte bir pislik vardır ESET'in veri tabanı gayet iyi yanlış uyarı değil APK indirdim bana da zararlı demişti sildim bende.

Konu sahibi @EMİR37 Whatsapp'ı PlayStore'dan temin ettiniz, değil mi?
Evet
ESET yanılmaz dostum. O işte bir pislik vardır ESET'in veri tabanı gayet iyi yanlış uyarı değil APK indirdim bana da zararlı demişti sildim bende.
Hayır ben Google play Store'dan indirdim trojan agent algılıyor
Konu sahibi @EMİR37 Whatsapp'ı PlayStore'dan temin ettiniz, değil mi?
Evet
APK değil Google play store dan indirdim
Birde virüs Total le taradim virüs Total de ESET virüs bulamadı ve diğer hiçbir şey virüs bulamadı yani yanlış alarmdir false positive vakasi
Virüs Total mobile virüs bulamadıysa sıkıntı yoktur degil mi
Libertuss yani false positive canım

Veremiyorum ama VirusTotal Mobile indir, WhatsApp yüklüyse tarat. Ben WhatsApp'i Google Play'den indirdim. ESET bu aralar nedense böyle. Başkasına da sordum, onda da virüs algılıyormuş.
Tamam, ESET sıkıntıyı çözmüş. WhatsApp'te sıkıntı yoktu zaten. Yanlış algılıyormuş. Çözdü sıkıntıyı, gerek kalmadı.
Bir daha tarattım, sıkıntı çıkmadı. WhatsApp virüssüzdü. Zaten ESET sıkıntıyı çözmüş.
Konu kapanabilir.
Daha mesaja gerek yok.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı