chagan Hectopat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 438 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:03 #1 eSIM açma ücretli mi?
Mustafa.Kaan Petapat Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 6.321 Makaleler 2 Çözümler 1.530 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:09 #2 Evet, mesela Vodafone'da standart SIM kart değiştirme ücreti alınıyor eSIM için de. Diğer operatörlerde de durum benzer. Ücret alınıyor. eSIM | Dijital SIM Kart | Vodafone Vodafone'dan yeni nesil fiziksel SIM kartın yerine telefonlara gömülü dijital SIM kart! eSIM hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın. www.vodafone.com.tr
Evet, mesela Vodafone'da standart SIM kart değiştirme ücreti alınıyor eSIM için de. Diğer operatörlerde de durum benzer. Ücret alınıyor. eSIM | Dijital SIM Kart | Vodafone Vodafone'dan yeni nesil fiziksel SIM kartın yerine telefonlara gömülü dijital SIM kart! eSIM hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın. www.vodafone.com.tr
Mehmetkayice Centipat Katılım 17 Ağustos 2025 Mesajlar 1.133 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:20 #3 Esim geçiş yaptığınızda bankalarda aksama yaşanıyor bilginiz olsun. Şahsen ben esim geçiş yaptım sim kartı blokesi yedim. Ücret ise 150-200TL arası oluyor.
Esim geçiş yaptığınızda bankalarda aksama yaşanıyor bilginiz olsun. Şahsen ben esim geçiş yaptım sim kartı blokesi yedim. Ücret ise 150-200TL arası oluyor.