chagan Hectopat Katılım 16 Aralık 2021 Mesajlar 477 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2025 #1 eSIM açma ücretli mi?
Çözüm Mustafa.Kaan 17 Ekim 2025 Evet, mesela Vodafone'da standart SIM kart değiştirme ücreti alınıyor eSIM için de. Diğer operatörlerde de durum benzer. Ücret alınıyor. eSIM | Dijital SIM Kart | Vodafone Vodafone'dan yeni nesil fiziksel SIM kartın yerine telefonlara gömülü dijital SIM kart! eSIM hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın. www.vodafone.com.tr
Evet, mesela Vodafone'da standart SIM kart değiştirme ücreti alınıyor eSIM için de. Diğer operatörlerde de durum benzer. Ücret alınıyor. eSIM | Dijital SIM Kart | Vodafone Vodafone'dan yeni nesil fiziksel SIM kartın yerine telefonlara gömülü dijital SIM kart! eSIM hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın. www.vodafone.com.tr
Mustafa.Kaan Petapat Katkıda Bulunan Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 7.111 Makaleler 2 Çözümler 1.800 Yer İstanbul 17 Ekim 2025 #2 Evet, mesela Vodafone'da standart SIM kart değiştirme ücreti alınıyor eSIM için de. Diğer operatörlerde de durum benzer. Ücret alınıyor. eSIM | Dijital SIM Kart | Vodafone Vodafone'dan yeni nesil fiziksel SIM kartın yerine telefonlara gömülü dijital SIM kart! eSIM hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın. www.vodafone.com.tr Artı 0 Eksi Çözüm
Evet, mesela Vodafone'da standart SIM kart değiştirme ücreti alınıyor eSIM için de. Diğer operatörlerde de durum benzer. Ücret alınıyor. eSIM | Dijital SIM Kart | Vodafone Vodafone'dan yeni nesil fiziksel SIM kartın yerine telefonlara gömülü dijital SIM kart! eSIM hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın. www.vodafone.com.tr
Mehmetkayice Decipat Katılım 17 Ağustos 2025 Mesajlar 1.476 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ekim 2025 #3 Esim geçiş yaptığınızda bankalarda aksama yaşanıyor bilginiz olsun. Şahsen ben esim geçiş yaptım sim kartı blokesi yedim. Ücret ise 150-200TL arası oluyor. Artı 0 Eksi
Esim geçiş yaptığınızda bankalarda aksama yaşanıyor bilginiz olsun. Şahsen ben esim geçiş yaptım sim kartı blokesi yedim. Ücret ise 150-200TL arası oluyor.