Eşit ağırlık ilk 50 bin için kaç net gerekli?

kadirr61

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben son sınıf bir EA öğrencisiyim. Hedefim hukuk. 50 bine girsem yeter ama çalışmaya devam edeceğim tabii ki.
50 bin için kaç net gerekir?
Şu an TYT: 72 civarı AYT: 30-40 arasında değişiyor. Hesaplamalara göre OBP'de 87 civarı gelecek. OBP'nin etkisi nasıl olur? Şimdilik bu netler yeterli midir?

Yok yok yanlış anlamalık bir durum merak etme 😀. Geçen sene çok zor sordular ve bütün öğrenciler döküldü ondan dolayı. Şu ana kadarki en zor YKS idi.
2021 YKS'ye girmediniz sanırım. 2020'den beri aktif her sene üniversite sınavına girdim, 2024'ün çok bir zorluğunu görmedim. Bir sınavın kolay olup olmayacağını önceden net bir şekilde anlamanız mümkün değil. Sadece tahmin edebilirsiniz ki tahmininiz üzerinden bu kadar kesin konuşmanız da şaşırtıcı.

2021 YKS'ye girmediniz sanırım. 2020'den beri aktif her sene üniversite sınavına girdim, 2024'ün çok bir zorluğunu görmedim. Bir sınavın kolay olup olmayacağını önceden net bir şekilde anlamanız mümkün değil. Sadece tahmin edebilirsiniz ki tahmininiz üzerinden bu kadar kesin konuşmanız da şaşırtıcı.

Ben sınav dönemimde ygs LYS'ye kadar bütün sınavları çözdüm. 2024'ün bir zorluğunu göremedim diyorsan sen apaçık şekilde sallıyorsun sınavla falan alakan yok.

Ben sınav dönemimde ygs LYS'ye kadar bütün sınavları çözdüm. 2024'ün bir zorluğunu göremedim diyorsan sen apaçık şekilde sallıyorsun sınavla falan alakan yok.
2024 sınavını elbette 2020 gibi sınavlarla ile bir tutmuyorum fakat "şu ana kadar ki en zor YKS" diyecek kadar bir zorluğu yok. Kendimi size kanıtlamak durumunda değilim, iyi Sosyaller.

2024 sınavını elbette 2020 gibi sınavlarla ile bir tutmuyorum fakat "şu ana kadar ki en zor YKS" diyecek kadar bir zorluğu yok. Kendimi size kanıtlamak durumunda değilim, iyi Sosyaller.
O kadar bir zorluğu yok demişsin neye göre yazdın çok merak ettim. Senin lgs dışında bir sınava girmediğine eminim sınavın kolay çıkacağından bile daha çok eminim. İyi sosyaller sana da.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı