Hani şimdi bilgisayar bilgisi gerekiyormuş çalışmak tabi kendimizi geliştirmeliyiz ama benim kafamı kurcalayan şey şu mesela bu geliştirme derken ne olmalı hangi iş için ne çalışmalı 9-8 yaşından beri bilgisayardayım neredeyse 10 yıldır her gün diyebilirim ama öyle kodlama yazılım bilmem ilgi alanım evet ilgilenmeyi severim ama benim kafamı kurcalayan ne işi mesela düz okuyup işe girmeyi planlıyorsanız dediniz ya hani direk girilecek bir iş yokmu yani kendi planlarımızı kendimiz oluşturup kendi kendimi geliştirip mi bir yerlere ulaşmam lazım hani türkiye mağlum hiçbir mesleğin derinlemesine öğrenmeden birşey olmaz haklısınız ama dediğim şey iş bulmak Yönetim Bilişim Sistemleri bölümü mezunları, hemen hemen her sektörde çalışabilir. Bunlar arasında teknoloji firmaları, bankalar, sigortacılık iş ilanları, telekomünikasyon şirketleri, sağlık hizmetleri, üretim, perakende ve hizmet sektörleri gibi sektörler yer alır bunları diyor internet mesela bu bölümlerde YBS mezunları ne işi yapar projemi tasarlar yoksa başka birşey mi benim aklımı kurcalayan bu kusura bakmayın sizi sıkmış gibi oldum ama bilgi almak için teşekkürler...