Eşit ağırlıkta hiç matematik yapmadan 200 bin yapabilir miyiz?

gucluadam4

Yoctopat
Daha fazla  
TYT AYT matematikte zorlanıyorum fakat sözelim çok iyi, neredeyse full yapıyorum şimdiden. İstediğim bölüm eşit ağırlık 300 bin gibi sıralamayla alıyor ve hedefim 200 bin civarında.

Eşit ağırlık sözel kısmını ve TYT matematik dışında çok iyi yaparsam istediğim yere gelebilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
YÖK Atlas üzerinden istediğiniz bölümü seçenlerin not ortalamalarına bakabilirsiniz. Her sene değişen bir net ortalamasına göre sıralama için kesin bir şey demek mümkün değil.

Son düzenleme:
Hiç matematik yapmadan zor hocam. Sınava kadar çalışarak yapabildiğinizi yapın bence.

imkansız diyebilirim benim obp'm 420 civarı 3 matematik netiyle 2024 yks'de 700k zor geldi.

imkansız diyebilirim benim obp'm 420 civarı 3 matematik netiyle 2024 yks'de 700k zor geldi.
Diğer netleriniz peki? Dediğim gibi eşit ağırlığın sözel kısmı benim için çok avantajlı

Diğer netleriniz peki? Dediğim gibi eşit ağırlığın sözel kısmı benim için çok avantajlı
TYT Türkçe 33, sosyalden 17 gelmişti. Fen'i de geçen sene hiç anlamadığım için boş bırakıp yapmamıştım ama benim yaptığım netleri zaten çoğu kişi yapmıştı sözel çok zor değildir sosyal kolaydı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı