Eski Anakarta RX 460 Takmak

Yardımın için çok teşekkür ederim. Kendine iyi bak dostum:)
Son bir sorum olacaktı. 300 W PSU yeter mi?
PSU Min 400W 80+ Sertifikalı bir PSU kullanabilirsin. 400W değil ama bütçen var ise tavsiye ederim ileriye dönükte bir hamle olur.
Hocam alakasız olacak biraz ama E5450 için stok fan mı kullanıyorsunuz yoksa başka bir soğutucu mu kullanıyorsunuz?

Stok fan kullanıyorum. Zamanında almıştım kule tipi soğutucu fakat parçaladım attım.

Ben de işlemciyi aldım ama henüz takmadım bilgisayara. Stok fan yeterli gelir mi diye düşünüyorum da sizin işlemcinizin sıcaklık değerleri nasıl hocam?
Boşta 40-45 arası. Ek olarak belirteyim kasam berbat bir kasa ve sadece egzoz fan mevcut. İsterseniz müsait vaktimde oyun testi de yapabilirim. (Egzoz fanı kırdığım işlemci soğutucudan söktüğüm için 3K RPM'de dönüyor onun da etkisi olabilir.)

Boşta 40-45 arası. Ek olarak belirteyim kasam berbat bir kasa ve sadece egzoz fan mevcut. İsterseniz müsait vaktimde oyun testi de yapabilirim. (Egzoz fanı kırdığım işlemci soğutucudan söktüğüm için 3K RPM'de dönüyor onun da etkisi olabilir.)

Ben de casper neo kasa kullanıyorum hocam. Hava akışı kötü yani. Ta 2009'da falan almıştık, bilgisayar günlük kullanımda işimizi görüyor. Yazın oyun oynamak için ekran kartı, işlemci güncellemesi vs yapacağım. İşlemci için kule tipi soğutucu gerekir mi diye merak ediyordum. Müsait olduğunuz bir zaman oyun testi yaparsanız çok sevinirim.

Ben de casper neo kasa kullanıyorum hocam. Hava akışı kötü yani. Ta 2009'da falan almıştık, bilgisayar günlük kullanımda işimizi görüyor. Yazın oyun oynamak için ekran kartı, işlemci güncellemesi vs yapacağım. İşlemci için kule tipi soğutucu gerekir mi diye merak ediyordum. Müsait olduğunuz bir zaman oyun testi yaparsanız çok sevinirim.
En kısa zamanda yapmaya çalışırım. Çok istiyorsanız alabilirsiniz size kalmış ben sıcaklıktan bir yana sıkıntı çekmedim stok fan kullanırken.

64-BIT Çift Çekirdek CPU Desteği
Çift Kanal DDRII 533
Serial ATA
ASUS CPU Lock Free
RTL 8111B PCI-E GB LAN
8 Port USB 2.0

Arkadaşı heveslenirmeyin çoklu çekirdek desteği yok

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı