Çözüldü Eski anakarta SSD takıp format nasıl atılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Baris Bey

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5-13400f, RTX 4060Tİ 8GB, 500GB SSD
Arkadaşlar merhaba elimde 10 yıllık bir anakart var. Bu anakart SATA 2 destekliyor ve bende bir SSD alıp hızlandırmak istiyorum. Tam hız alamayacağımı biliyorum. Ama tek sorun ben SSD alıp formatlamaya kalkarsam BIOS sorun çıkarır mı? Sonuçta BIOS'ta eski.

Hayır, istediğiniz diski takabilirsiniz bir sorun çıkarmayacaktır.

Çözüm
Hayır, istediğiniz diski takabilirsiniz bir sorun çıkarmayacaktır.

Teşekkür ederim birkaç yerde bununla alakalı yazı görünce tedirginleştim. Bir de PCI-e portuna M.2 dönüştürücü alsam tam hız alabilir miyim ki?

Teşekkür ederim birkaç yerde bununla alakalı yazı görünce tedirginleştim. Bir de PCI-e portuna M.2 dönüştürücü alsam tam hız alabilir miyim ki?
Eğer an kartın limitasyonu yoksa kağıt üzerinde edersiniz ancak pratikte nasıl olur bilemiyorum.

Eğer an kartın limitasyonu yoksa kağıt üzerinde edersiniz ancak pratikte nasıl olur bilemiyorum.

O zaman normal SSD daha mantıklı gibi şu an. Sonuçta onun hızıda HDD'ye göre güzeldir 300 de olsa.

O zaman normal SSD daha mantıklı gibi şu an. Sonuçta onun hızıda HDD'ye göre güzeldir 300 de olsa.
Kesinlikle daha iyi bir sonuç alırsınız tam potansiyelde olmasa bile mekanik diske göre çok daha mantıklı ve performanslı olacaktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…