Eski arkadaş nasıl bulunur?

GorkemTR45

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5-10210U
GeForce MX230
Merhaba. Eskiden Discord'dan bir elemanla konuşuyordum. Oyun falan oynuyorduk bir ara. Hesabı banlandı, o zamandan beri konuşamıyoruz. YouTube hesabını biliyorum ama videoları silinmiş o yüzden bildirim gitmesi için yorum atamıyorum. Pinterest hesabı var ama oradan alabileceğim hiçbir bilgi yok. Eski kullanıcı adını aratarak buldum bunları ama hiçbir işime yaramıyor. Sıkıntı şu ki soyadını bilmiyorum, sadece adını biliyorum. Ayrıca kullanıcı adı pek nadir değil, yani arattığım hesapların çoğu alakasız kişiler çıkıyor. YT ve Pinterest hesabının onun olduğuna eminim.

Başka bir YouTube videosunda arkadaşınızı etiketlerseniz ona bildirim gidebilir. Denemekten zarar gelmez.

Eski arkadaşlıkların tadı bir ayrı oluyor, umarım tekrar buluşabilirsiniz :)

Başka bir YouTube videosunda arkadaşınızı etiketlerseniz ona bildirim gidebilir. Denemekten zarar gelmez.

Eski arkadaşlıkların tadı bir ayrı oluyor, umarım tekrar buluşabilirsiniz :)
Yorumlarda etiketleme olmuyor sanırım. Hiçbir belirti yok.

Verdiğin bilgilere göre çok zor. Bence başka arkadaşlar bul, kişilere saplanıp kalma.
Saplantıyla alakası yok 1 yıldır konuşmuyorduk zaten şimdi aklıma geldi birden. Eğlenceli oluyordu onunla oyun oynamak en azından iki muhabbet eder veda ederiz falan diye düşünmüştüm.

Yorumlarda etiketleme olmuyor sanırım. Hiçbir belirti yok.
Denediğime göre, video başlığı üzerinden etiketleme yapılabiliyor. YouTube'a başlığında arkadaşınızın kanalını etiketlediğiniz bir video yükleyip, bu videoya da sizinle iletişime nasıl geçebileceğini yazarsanız arkadaşınıza belki ulaşabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı