Eski bilgisayar açılmıyor

rr1907

Megapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar,

Eski masaüstü bilgisayarımı çalıştırayım dedim, depodan çıkarttım temizledim çalıştırdım. Hard diskteki verileri kopyaladım. Ardından bir başka bilgisayarda bulunan hardiski çıkardım bu belirttiğim kasaya taktım. Fakat bilgisayarı çalıştırdığımda:

Windows başlamadı. Bunun nedeni en son yaptığınız yazılım veya donanım değişikliği olabilir.

önceki başlatma girişimi güç kaybı veya güç veya sıfırlama düğmesine basılı olmasından veya kesin bilmediğiniz bir sebepten ise Windows'u

-Güvenli Mod
-Ağ Desteği ile Güvenli Mod
-Komut İstemiyle Güvenli Mod

En Son İyi Yapılandırma <çalışan en son ayarlarınız>

Windows Olağan Şekilde Başlasın

Seçenekleri ile karşılaşıyorum. Hangi seçeneği seçtiysem bilgisayar kendini tekrar başlatıyor, tekrar bu ekrana geliyor. Bunun çözümü nedir arkadaşlar, yardımcı olursanız sevinirim.

Bilgisayar açılırken formattan sonra sürücüsü yüklenmiş olan donanımları kontrol eder. Sizin sonradan taktığınız diskteki yazılımlar başka donanımlara ait olduğu için doğrulayamayıp hata vermesi normal. Örneğin bir karganın beynini söküp serçeye takarak düzgün uçmasını beklemek gibi.

Temiz kurulum sorununuzu çözecektir.

Bilgisayar açılırken formattan sonra sürücüsü yüklenmiş olan donanımları kontrol eder. Sizin sonradan taktığınız diskteki yazılımlar başka donanımlara ait olduğu için doğrulayamayıp hata vermesi normal. Örneğin bir karganın beynini söküp serçeye takarak düzgün uçmasını beklemek gibi.

Temiz kurulum sorununuzu çözecektir.
Peki bu hard diskteki verileri nasıl alabilirim?

Peki bu hard diskteki verileri nasıl alabilirim?
1- Bu diski başka bilgisayara harici bağlayıp içindekileri başka bir diske kopyalarsınız.
2- Bu diske windows yükleyip (temiz kurulum değil) , cihazı yeni yüklediğiniz işletim sisteminden çalıştırıp içindekileri istediğiniz yere kopyalarsınız.

1- Bu diski başka bilgisayara harici bağlayıp içindekileri başka bir diske kopyalarsınız.
2- Bu diske windows yükleyip (temiz kurulum değil) , cihazı yeni yüklediğiniz işletim sisteminden çalıştırıp içindekileri istediğiniz yere kopyalarsınız.
1- Harici bağlama işlemini nasıl yapabilirim? Kasanın içerisinde, çalışan diskin bağlı olduğu bölümde bir sürü boşta duran kablolar var.
2- Hocam Windows yükleme işlemini nasıl yapacağız. Bu disk takılıyken PC açılmıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı