Eski bilgisayar açılmıyor

furyzstko

Hectopat
Daha fazla  
Elimde şöyle bir emektar var, tüm kabloları taktım içindeki tozları temizledim RAM dahil, fakat yine açılmadı, sizce sorunu nedir? Monitöre herhangi bir şey gelmiyor.

Son düzenleme:
Tamam hocam monitorun calisitigindan emin oldugumuza gore PC uzerine odaklanalim tek RAM slotu ile test edin ekran kartini cikartip test edin tum kablolari kontrol edin.
Hocam tek Ram slotunu deneyeceğim 2 ram var sıra sıra denerim birde video çekip atayım içini göstermek amaçlı

Hocam bir rami çıkarttım çalıştı şuan fakat usb girişlerini algılamıyor İngilizce olarak klavye bulunamadı tarzında bir şeyler söylüyor iki tane klavye denedim ikisinide görmedi

Hocam bir rami çıkarttım çalıştı şuan fakat usb girişlerini algılamıyor İngilizce olarak klavye bulunamadı tarzında bir şeyler söylüyor iki tane klavye denedim ikisinide görmedi
Hocam tek sorun bu da değil şu an ekran kartının fanı çalışmıyor ve ısındı

Hocam bir RAM'i çıkarttım çalıştı şu an fakat USB girişlerini algılamıyor İngilizce olarak klavye bulunamadı tarzında bir şeyler söylüyor iki tane klavye denedim ikisini de görmedi.

Hocam tek sorun bu da değil şu an ekran kartının fanı çalışmıyor ve ısındı.

Ekran kartini sokebilirsiniz BIOS'u sifirlamayi deneyin belki BIOS'tan USB'ler devre disidir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı