Ekran kartı var hocam takıp döneyim size.
Hocam emin misiniz bazı yerlerde bozduğunu gördüm
Hocam yine aynı hiç bir tepki yok monitörde dediğiniz gibi Ram slotlarini değiştireyimHocam takinca goruntu gelmezse RAM'i farkli slota takmak gibi seyleri deneyebilirsiniz ama onceden veriyorsa simdide verecektir monitor saglamsa.
Hocam yine aynı hiçbir tepki yok monitörde dediğiniz gibi RAM slotlarini değiştireyim.
Hocam kabloyu hiç sisteme takmayin monitor goruntu veriyor mu no signal veya check cable gibi?
Hocam no cable connected! Diye bir hata verdi.
Hocam tek Ram slotunu deneyeceğim 2 ram var sıra sıra denerim birde video çekip atayım içini göstermek amaçlıTamam hocam monitorun calisitigindan emin oldugumuza gore PC uzerine odaklanalim tek RAM slotu ile test edin ekran kartini cikartip test edin tum kablolari kontrol edin.
Hocam tek RAM slotunu deneyeceğim 2 RAM var sıra sıra denerim bir de video çekip atayım içini göstermek amaçlı.
Hocam bir rami çıkarttım çalıştı şuan fakat usb girişlerini algılamıyor İngilizce olarak klavye bulunamadı tarzında bir şeyler söylüyor iki tane klavye denedim ikisinide görmediAtin hocam.
Hocam tek sorun bu da değil şu an ekran kartının fanı çalışmıyor ve ısındıHocam bir rami çıkarttım çalıştı şuan fakat usb girişlerini algılamıyor İngilizce olarak klavye bulunamadı tarzında bir şeyler söylüyor iki tane klavye denedim ikisinide görmedi
Hocam bir RAM'i çıkarttım çalıştı şu an fakat USB girişlerini algılamıyor İngilizce olarak klavye bulunamadı tarzında bir şeyler söylüyor iki tane klavye denedim ikisini de görmedi.
Hocam tek sorun bu da değil şu an ekran kartının fanı çalışmıyor ve ısındı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.