Eski bilgisayar için 350W güç kaynağı önerisi

Bosphorus

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar, eski bilgisayarımın sanırım güç kaynağından gelen bir ses, güç kaynağını değiştirmek istiyorum ne gibi alternatiflere yöneleyim? Bilgisayarı eve çocuk falan gelince oyalansın diye açıyorum yani çok bir şey yaptığım yok şuan 350 watt takılı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle düzeltelim doğru olan WALT DEĞİL WATT'tır. Sorunuza gelecek olursak bakkallardan alma 350 watt'lık bir psu bile yeter diye düşünüyorum.

Evet görür fakat PSU'nun pinlerine bakmanız gerekiyor. Eğer pinler uyuyorsa (ki büyük ihtimalle uyar) alabilirsiniz.

Kalitesiz güç kaynağı almayın derim. En azından böyle bir güç kaynağı alın.
ZM400-LE SERİSİ 4000W GÜÇ KAYNAĞI - Vatan Bilgisayar

İlker sistem 10 senelik ama baya eski sistemde hiç bir şey yok ekran kartı yok, vallahi gittim 230 Watt aldım. Taktım sorun olmadı şükür çalıştı :) ama bir şey kafama takıldı şimdi, bu güç kaynağı ile faturama artımı gelir eksi mi?

İlker sistem 10 senelik ama baya eski sistemde hiç bir şey yok ekran kartı yok, vallahi gittim 230 Watt aldım. Taktım sorun olmadı şükür çalıştı :) ama bir şey kafama takıldı şimdi, bu güç kaynağı ile faturama artımı gelir eksi mi?
Edit: Boost 230W aldım

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı