Eski Bilgisayar Parçalarını Değerlendirme

Merhaba arkadaşlar. Evde duran eski bilgisayarıma ait anakart işlemci ram ve ekran kartlarını değerlendirmek istedim ve bunları tablo gibi duvara asma fikri geldi aklıma. Duvar çivisi bulamadım yarın alıp asacağım. Şimdiki hali resimdeki gibi ve bu arada bu parçalar hâlâ sağlammış bugün çalıştırdım en son 7 8 sene önce kullanmıştım bu parçaları.

Hiç düşünmedim açıkçası para etmezler diye. Eder mi ?

Tahminen ne kadar eder ve nerelere satabilirim ?

Sahibinden.com'dan satabilirsiniz.
Bana sistem de takılı olan parçaları söyler misiniz?

Ikisinde de p4 işlemci var ama çalışma frekanslarını tam bilmiyorum ikisindede 512mb ddr ram var. Anakartlardan biri gigabyte biri msi ekran kartları fx5500 diğeri f x5200.

Sahibinden.com'dan satabilirsiniz.
Bana sistem de takılı olan parçaları söyler misiniz?
Ben de eski sistemimi satmak istiyorum. yeni konu açsam bakar mısınız? Ama kasayla harddiskimi satmayacağım sadece anakart, işlemci, işlemci soğutucusu, ram ve ekran kartı.

Bence satmayın 20 30 sen saklayabilirseniz tarihi eser olur . Şimdi kazanacağınız 3 5 lira , ilerde belli mi olur büyük paralar kazanırsınız belki tarihi eser olacağından dolayı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…