batuhan1yildirim Centipat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2023 #21 Windows 10 ghost spacter kurabilirsin gereksiz uygulamalar kalkmış ve gereksiz servislerde sistem bomboş ghost toolbox diye bişey var ordan windows bedava etkinleştirme tarayıcı indirme gibi şeyler yapabiliyorsun Sistem rahat ve hafif Linki:https://www.mediafire.com/file/2z30...BCOMPACT.U3.X64.GHOSTSPECTRE.%28W%29.iso/file kurulum videosu: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleme: 3 Temmuz 2023
Windows 10 ghost spacter kurabilirsin gereksiz uygulamalar kalkmış ve gereksiz servislerde sistem bomboş ghost toolbox diye bişey var ordan windows bedava etkinleştirme tarayıcı indirme gibi şeyler yapabiliyorsun Sistem rahat ve hafif Linki:https://www.mediafire.com/file/2z30...BCOMPACT.U3.X64.GHOSTSPECTRE.%28W%29.iso/file kurulum videosu: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
T TeknolojiDoktoruuu Centipat Katılım 12 Nisan 2024 Mesajlar 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2024 #22 Windows 10LTSC
batuhan1yildirim Centipat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2024 #23 TeknolojiDoktoruuu dedi: Windows 10LTSC Genişletmek için tıkla... konu eskide kalmış
Kuzey games Femtopat Katılım 19 Mayıs 2025 Mesajlar 10 Daha fazla Sistem Özellikleri Laptopum : G770 excalabur intel i7 RTX ekran kartı Tablet kullanıyorum Cinsiyet Erkek 20 Mayıs 2025 #24 Eğer eski ise Windows 8.1 veya Linux sa şunları seçin (Bunları seçin çünkü Linux'ta yeniysniz hata alırsanız kolayca yardım bulabilirsiniz) Linux minit (21.0)(22.0) Ubuntu (22.5) Zorin OS(eski sürümlerden biri olur)
Eğer eski ise Windows 8.1 veya Linux sa şunları seçin (Bunları seçin çünkü Linux'ta yeniysniz hata alırsanız kolayca yardım bulabilirsiniz) Linux minit (21.0)(22.0) Ubuntu (22.5) Zorin OS(eski sürümlerden biri olur)