Eski bir bilgisayarım var, Windows XP var. Bunu Windows 8'e yükseltme çalıştım, olmadı. Sonra BIOS'tan deneyeyim dedim, PC dondu kaldı. Nasıl yükseltebilirim?
ISO indir, Rufus'u kur, flasha yazdır, Boot menüden flaşı seç, gerisi çorap söküğü gibi gelir.
Bu şekilde yaptım flashı PC'ye taktım bilgisayar yükleniyor ekranında kaldı.
Onlara en son Windows 7 yükleniyor. Bende de IBM var normalde XP işletim sistemi ile geliyor son olarak 7'ye kadar yükseltiliyor. Yani dediğiniz ihtimalen imkansız.
İçindeki işlemci Pentium m ise hiç uğraşma onlar zaten desteklemiyor.
Rufus dan yazdırıp denedim. Laptopuma yükledim oldu fakat masaüsne flashı takınca donduWindows 10 ile kurulum mantığı aynı. Windows 8 ISO dosyasını yazdırın. GPT yerine MBR seçin.
Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum
Windows 10 Sürüm 22H2 resmi Microsoft Türkçe ISO dosyasını buradan indirebilirsiniz. Format atmak yerine dosyalarınızı kaybetmeden sadece son sürüme yükseltmek istiyorsanız Microsoft'un bu aracını indirip çalıştırmanız yeterli. İndirin: Windows 10 Sürüm 22H2 64 Bit Türkçe | Resmi Microsoft ISO...www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.