Eski bilgisayara USB ile Windows 7 kurmak yeniyi etkiler mi?

benbehlül

Centipat
Daha fazla  
Biraz saçma bir sorum var, bu konularda deneyimsizim. Eski bilgisayarıma Windows 7 kurmak istiyorum, bilgisayar boş, birkaç rehbere baktım yapabilirim diye düşünüyorum ama yanlışlıkla kendi bilgisayarımı da sıfırlar mıyım diye endişelendim biraz, USB'yi hazırladığım bilgisayarda sorun oluşur mu?

Şu siteler her şeyi açıklıyor. Çok fazla insan düşmüş bu tuzağa. Yapmayın etmeyin hocam.

Güvensiz ve hiçbir crackli oyunlar, uygulamalar indirmezse sorun olacağını sanmıyorum. Eski bir işletim sistemi diyor arkadaş farkındaysanız.

Hocam insanlık hali virüs bulaşabilecek bir durum oluşturabiliriz hepimiz bu bilgisayarlarda bile dikkatli olunması gerekirken Windows 7 gibi bir sistemde internette dolaşmak ne kadar sağlıklı olabilir ki. Ne tarayıcı güncelleniyor, ne sistem yarın bir gün Kaspersky desteği keserse antivirüs bile kalmadı zaten doğru düzgün. Zaten eski tarayıcılarda yavaşlıktan ,crash reportlardan dolaşamıyorsun bile o da ayrı bir mesele.

1. bağlantıya baktığımda 2022'den sonra herhangi bir sorun olmamış. Zaten site güncel değil herhalde.

Buraya gelecek olursak, zaten en çok bilgi sızıntısını 2017'de görmüş oluyoruz. 2017 sizce yeni mi hocam? 2024 ve 2025 nerede? 2021'de azalmaya başlamış 2022'de artış olmuş fakat 2023'de baya azalmış. Dediğim gibi site güncel değil gibi duruyor.

Gösterdikleriniz eski bir kaynak diyebilirim. Zaten ben Windows 7'i övmüyorum. Eski bir işletim sistemiyse kurulabilir mi kurulmaz mı bilemem. Fakat yakında Windows 10'unda desteği bitecek. Direkt desteği bitince bir şey indirirse virüs mü kapacak?

Güvenlik açıkları azalmadı, keşfedilen güvenlik açıkları azaldı. Tüm güvenlik açıkları hala devam ediyor. Windows 10 desteği kesilince direkt virüs kapmayacak. Gittikçe daha fazla açık bulunacak ve LTSC sürümünün desteği de bitince çok tehlikeli bir işletim sistemi haline gelecek. Ben sadece uyarıyorum. Bu riski almak mantıklı değil.

Hocam siz bunları yaşadınız mı? Yani gerçekten abartıyorsunuz. ''LTSC sürümünün desteği de bitince çok tehlikeli bir işletim sistemi haline gelecek'' cümlesi bence her şeyi açıklıyor. Fazla abartmayın hocam.

Okulumda Windows 7 işletim sistemine sahip bir bilgisayarda girilen tüm hesaplar çalınmıştı. Bir yakınıma da benzer şeyler oldu. Bugün olmaz yarın olur. Unutmayın mahremiyet bir haktır.

Okulumda Windows 7 işletim sistemine sahip bir bilgisayarda girilen tüm hesaplar çalınmıştı. Bir yakınıma da benzer şeyler oldu. Bugün olmaz yarın olur. Unutmayın mahremiyet bir haktır.
Okul tahtası diyorsunuz hocam. Ben okul tahtasının çok güvenilir olduğunu sanmıyorum. Öğrenciler habire açıp sitelere falan giriyor.

Eski bilgisayarınızın CPU'sunun modeli nedir?
Bir şekilde internetten bulup şu özelliği var mı diye bakmalısınız:
Yoksa Windows 7 kuramazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…