Arkadaşlar merhabalar. 2008 yılında alınma çok eski bir masaüstü bilgisayarım var. Ailem sadece film dizi izlemek için kullanıyor. Şu an işletim sistemi Windows 7.Format atacağım. Windows 10 yüklesem bir problem yaşar mıyım sizce?
Arkadaşlar merhabalar. 2008 yılında alınma çok eski bir masaüstü bilgisayarım var. Ailem sadece film dizi izlemek için kullanıyor. Şu an işletim sistemi Windows 7.format atacağım. Windows 10 yüklesem bir problem yaşar mıyım sizce?
Bilgisayarınızın özelliğine göre büyük ihtimalle yüklenebilir, fakat yüklendikten sonra kullanılacak düzeyde olur mu?
Öncelikle sistem özelliklerini belirtiniz.
Bilgisayar eski ise RAM 4GB altında ve SSD de yoksa elinizde en iyi tercih Win8.1 olur.
Arkadaşlar merhabalar. 2008 yılında alınma çok eski bir masaüstü bilgisayarım var. Ailem sadece film dizi izlemek için kullanıyor. Şu an işletim sistemi Windows 7.Format atacağım. Windows 10 yüklesem bir problem yaşar mıyım sizce?
Sistem özelliklerinize göre yükleyebilirsiniz, 2008'in de üst düzey sistemleri vardı @pedroz_1999 hocamızınki gibi bir sisteminiz olsa yeter, o Windows 11 kurmuştu.