Eski bilgisayara Windows 8.1 kurmak

O halde sorun yok, indir. USB bellek hazırladın mı?

Evet 8 GB'lık 1 tane hazırda şu an da Rufus programını da indirdim. Bir sorum daha olacak ekte bıraktığım videodaki adımları yapsam sorun olmaz değil mi?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sisteminde minimum 4 GB RAM ve SSD bulunuyorsa Windows 10 en performanslısı şu an.
Kendi bilgisayarımda bizzat denedim, 4 GB RAM var ve Windows 10 2 GB kullanıyor ve bazen onu dahi geçiyordu. Şuan 8 kullanıyorum, Windows 400, 500 MB arası. Yani Windows 8/8.1 daha iyi olur. SSD'ye biraz ayıp olacak ama RAM'i işkenceden kurtarır.

Yanlız, ben indirdiğimde sağ altta Windows'u etkinleştir yazmıyor, yalnızca masaüstünde Windows 8.1 Pro Build XXXX (örnek) yazıyor. Onun dışında kısıtlı kişiselleştirme yapılıyor, duvar kağıdı değişme vs. vs. :)
Windows 10'da Windows'u Etkinleştir yazıyor. Win 8.1'de farklıymış demek ki. :D Hiç kullanmadığım için tahminen aynı şey yazıyordur sandım.
Evet 8 GB'lık 1 tane hazırda şu an da Rufus programını da indirdim. Bir sorum daha olacak ekte bıraktığım videodaki adımları yapsam sorun olmaz değil mi?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sorun olmaz. Yalnız elindeki anakartın UEFI desteği var mı?

Windows 10'da Windows'u etkinleştir yazıyor. Win 8.1'de farklıymış demek ki. :D hiç kullanmadığım için tahminen aynı şey yazıyordur sandım.

Sorun olmaz. Yalnız elindeki anakartın UEFI desteği var mı?

Bilmiyorum aslında anakartım Foxconn G41mxe.

Bilmiyorum aslında anakartım Foxconn G41mxe.

Foxconn G41MXE Windows 8.1 UEFI sorunu şöyle bir konu buldum galiba yok UEFI desteği. Windows 8.1 nasıl yükleyebilirim yardımcı olabilir misiniz? @BerkayZ87@s3yit

Son düzenleme:
Windows 8.1 nasıl yükleyebilirim yardımcı olabilir misiniz? @BerkayZ87@s3yit
UEFI desteği yoksa normal boot etmeniz gerekiyor. Onun Rufus ayarını bilmiyorum. MBR seçeneğini CPT yapmayacaksınız sanırım bir tek onu hatırlıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı