omerkose32
Hectopat
Tabii ki de kurabilirsiniz hem bu şekilde sistemide test etmiş olursunuz. Eğer bir sıkıntı yaşarsanızda lisans almazsınız.
O halde sorun yok, indir. USB bellek hazırladın mı?
Kendi bilgisayarımda bizzat denedim, 4 GB RAM var ve Windows 10 2 GB kullanıyor ve bazen onu dahi geçiyordu. Şuan 8 kullanıyorum, Windows 400, 500 MB arası. Yani Windows 8/8.1 daha iyi olur. SSD'ye biraz ayıp olacak ama RAM'i işkenceden kurtarır.Sisteminde minimum 4 GB RAM ve SSD bulunuyorsa Windows 10 en performanslısı şu an.
İlginiz için teşekkür ederim.Yanlız, ben indirdiğimde sağ altta Windows'u etkinleştir yazmıyor, yanlızca masaüstünde Windows 8.1 Pro Build XXXX (örnek) yazıyor. Onun dışında kısıtlı kişiselleştirme yapılıyor, duvar kağıdı değişme vs. vs.![]()
Windows 10'da Windows'u Etkinleştir yazıyor. Win 8.1'de farklıymış demek ki.Yanlız, ben indirdiğimde sağ altta Windows'u etkinleştir yazmıyor, yalnızca masaüstünde Windows 8.1 Pro Build XXXX (örnek) yazıyor. Onun dışında kısıtlı kişiselleştirme yapılıyor, duvar kağıdı değişme vs. vs.![]()
Evet 8 GB'lık 1 tane hazırda şu an da Rufus programını da indirdim. Bir sorum daha olacak ekte bıraktığım videodaki adımları yapsam sorun olmaz değil mi?
Sorun değil sadece düzeltmek istedim.Windows 10'da Windows'u Etkinleştir yazıyor. Win 8.1'de farklıymış demek ki.Hiç kullanmadığım için tahminen aynı şey yazıyordur sandım.
Sorun olmaz. Yalnız elindeki anakartın UEFI desteği var mı?
Bunun için buradayım.İlginiz için teşekkür ederim.
Windows 10'da Windows'u etkinleştir yazıyor. Win 8.1'de farklıymış demek ki.hiç kullanmadığım için tahminen aynı şey yazıyordur sandım.
Sorun olmaz. Yalnız elindeki anakartın UEFI desteği var mı?
Bilmiyorum aslında anakartım Foxconn G41mxe.
UEFI desteği yoksa normal boot etmeniz gerekiyor. Onun Rufus ayarını bilmiyorum. MBR seçeneğini CPT yapmayacaksınız sanırım bir tek onu hatırlıyorum.Windows 8.1 nasıl yükleyebilirim yardımcı olabilir misiniz? @BerkayZ87@s3yit
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.