Eski bilgisayardaki dosyalar yeni bilgisayara en hızlı şekilde nasıl taşınır?

543657

Decapat
RAM
32
Ekran kartı
Rtx 3080
İşlemci
Ryzen 9 5900x
Merhaba. Geçtiğimiz perşembe FreeDOS bir laptop almıştım formatını atıp sürücülerini kurdum. Formattan sonra gerekli yazılımları kurduktan sonra geriye eski bilgisayarımdan dosyalarımı aktarmak kaldı. Aktarmam gerekenler sadece dosyalarım eski bilgisayardaki programların çoğunu kurdum. Yazılım ve grafik işi ile uğraştığım için yaklaşık 100 GB dosyam var. Dosyaların boyutu konusunda sıkıntım yok elimde harici hard disk var. Peki dosyaları en hızlı şekilde taşımak için hangi programı kullanmalıyım? Hangi programı tavsiye edersiniz? Eski bilgisayarım Windows 7 Windows mağazasından program kuramam. Yeni bilgisayarım ise Windows 10 Pro.

Merhaba. Geçtiğimiz perşembe FreeDOS bir laptop almıştım formatını atıp sürücülerini kurdum. Formattan sonra gerekli yazılımları kurduktan sonra geriye eski bilgisayarımdan dosyalarımı aktarmak kaldı. Aktarmam gerekenler sadece dosyalarım eski bilgisayardaki programların çoğunu kurdum. Yazılım ve grafik işi ile uğraştığım için yaklaşık 100 GB dosyam var. Dosyaların boyutu konusunda sıkıntım yok elimde harici hard disk var. Peki dosyaları en hızlı şekilde taşımak için hangi programı kullanmalıyım? Hangi programı tavsiye edersiniz? Eski bilgisayarım Windows 7 Windows mağazasından program kuramam. Yeni bilgisayarım ise Windows 10 Pro.

SSD var ise onu kısa süreliğine eski bilgisayarınza takın WinRAR yapıp sıkıştırın bir de internet üzerinden de aktarabilirsiniz internetiniz hızlıysa.

SSD var ise onu kısa süreliğine eski bilgisayarınza takın WinRAR yapıp sıkıştırın bir de internet üzerinden de aktarabilirsiniz internetiniz hızlıysa.
Yeni bilgisayarımda maalesef m2 ssd var eski bilgisayarım ise 2010 model internet hızı ise 5 mbps ve altı olduğu için 100 gb yi taşımak aylar sürer

İki bilgisayarı ethernet kablosuyla birbirine bağlayabilirsiniz. En hızlısı bu olur.
Bir program bulabilirsem ethernet kablosunu kullanırım öneri için teşekkür ederim

Yeni bilgisayarımda maalesef M.2 SSD var eski bilgisayarım ise 2010 model internet hızı ise 5 Mbps ve altı olduğu için 100 GB'yi taşımak aylar sürer

Bir program bulabilirsem Ethernet kablosunu kullanırım öneri için teşekkür ederim

Programa gerek yok ki... Direkt kabloyu takıp Lan üzerinden atacaksınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı