C ColdDeaTh Yoctopat Katılım 17 Kasım 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #1 Yeni masaüstü PC aldım. Eski masaüstü PC'den önemli dosyalarımı almam gerekiyor. Bunu nasıl yapabilirim? Tek monitör var.
Yeni masaüstü PC aldım. Eski masaüstü PC'den önemli dosyalarımı almam gerekiyor. Bunu nasıl yapabilirim? Tek monitör var.
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.879 Çözümler 244 17 Kasım 2023 #2 ColdDeaTh dedi: Yeni masaüstü PC aldım. Eski masaüstü PC'den önemli dosyalarımı almam gerekiyor. Bunu nasıl yapabilirim? Tek monitör var. Genişletmek için tıkla... Eski masaüstü PC'yi bağlayın. USB hard disk veya yüksek kapasiteli flash bellek varsa kopyalayın. Sonra yeni PC'yi bağlayın kopyalayın. Artı 0 Eksi
ColdDeaTh dedi: Yeni masaüstü PC aldım. Eski masaüstü PC'den önemli dosyalarımı almam gerekiyor. Bunu nasıl yapabilirim? Tek monitör var. Genişletmek için tıkla... Eski masaüstü PC'yi bağlayın. USB hard disk veya yüksek kapasiteli flash bellek varsa kopyalayın. Sonra yeni PC'yi bağlayın kopyalayın.
KS KS C ColdDeaTh Yoctopat Katılım 17 Kasım 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #3 ReloadingData dedi: Eski masaüstü PC'yi bağlayın. USB hard disk veya yüksek kapasiteli flash bellek varsa kopyalayın. Sonra yeni PC'yi bağlayın kopyalayın. Genişletmek için tıkla... Maalesef dediğiniz yok. Kabloyla aktarma yapabilir miyim? Artı 0 Eksi
ReloadingData dedi: Eski masaüstü PC'yi bağlayın. USB hard disk veya yüksek kapasiteli flash bellek varsa kopyalayın. Sonra yeni PC'yi bağlayın kopyalayın. Genişletmek için tıkla... Maalesef dediğiniz yok. Kabloyla aktarma yapabilir miyim?