Eski Bilgisayarı Güçlendirme

Öneri ekran kartı vb?

• gt630 (kepler)

Oy: 8 100,0%
  • gt430

Oy: 0 0,0%

• Oy verenlerin toplamı
    8

flipyasin

Hectopat
Daha fazla  
İşlemci : intel pentium dual cpu e2180 2.00 ghz

Anakart:asustek p5vd2vm se

Ram:2 gb -ddr2

Ekran kartı:geforce 7300 se 7200 gs

Bütcem kısıtlı ekran kartını degiştirmekle başlamak istiyorum önerinizi beklerim ...Aklımda gt630 2gb 64 bit var

yani GeForce GT 630 (Kepler)...oyunları mediumda oynamak hedef

Hiç masraf yapma bence bu sisteme, parana yazık olur. O işlemci orada durduktan sonra hiç bir şey fayda etmez. İşlemci FPS üretecek ki ekran kartı üstüne bir şeyler yapabilsin.
Zamana yayarak belki bir sistem toplamak mümkün olabilir, ama önce bütçe belirtmelisin ve bir de PSU kaç watt ve 12v kanalından kaç watt (amper) veriyor yazmalısın. Monitörünün çözünürlüğü önemli, onu da yazabilirsin.
Hangi oyunları oynamak istiyorsun? LOL gibi oyunlar mı? Onu da yaz.

Ekran kartı yenilemek için anakart almana gerek yok ki. FM2 anakart çok ilgisiz olmuş.
Eğer yavaş yavaş sistem kurarım diyorsan önce ekran kartı almak şartı ile aşağıdakileri alabilirsin.
G3258 200 TL
Anakart 140 TL
RAM 130 TL
Toplamda 470 TL eder.

Overclockdan anlamam ya da istemem diyorsanda Pentium g3220,İ3 4130 ya da FX 4300 ile sistem kurulabilir. Bütçen dar diye bunları seçtim.
Şu an 400 Liran varsa aşağıdaki ekran kartını al, yukarda yazanları da 3 5 ay içinde yavaş yavaş alırsın.
Asus GTX750 Ti Dual Fan Cooling 2GB GDDR5 128Bit DX11 Nvidia GeForce

Ekran kartın çok kötü, ama yeni ekran kartı alınca da işlemcin yüzünden pek memnun kalmayacaksın inan ki.

Son düzenleme:
Overclock yaparimda ana kart eski desteklemiyodur..nerden bassliyi m bilemedim onerin icin tesekkurler

Ekran karti iemi yoksa anakart mi aliyim.anakart overclock destekemedigi icin diyorum

Ekran karti ilemi yoksa anakart ilemi basliyimm.anakart eski overclock destekemedigi icin islemciye oveclock yapamiyorum .kusura bakma mobilden yaziyorum.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı