furkanbgbr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Aralık 2019 Mesajlar 1.542 Çözümler 32 Yer Ankara 10 Aralık 2020 #11 Boot menüsünden Flash belleği boot ettiğinizde kurulum ekranı gelecektir zaten. Sorun olmadan kurulumu yapabilirsiniz.
Boot menüsünden Flash belleği boot ettiğinizde kurulum ekranı gelecektir zaten. Sorun olmadan kurulumu yapabilirsiniz.
theamacsiz82 Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 246 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2020 #12 furkanbgbr dedi: Evet, MBR olarak ayarlayın, Dosya Sistemi NTFS olacak. Ayrıca anakartınız SATA2 destekliyor. SSD'den tam performans alamayacaksınız. Genişletmek için tıkla... SATA 2 oldugu icin ayriyetten başka aparat almam gerekiyor mu takılması için? furkanbgbr dedi: Boot menüsünden Flash belleği boot ettiğinizde kurulum ekranı gelecektir zaten. Sorun olmadan kurulumu yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... SATA 2 oldugu icin ayriyetten başka aparat almam gerekiyor mu takılması için? Son düzenleme: 10 Aralık 2020
furkanbgbr dedi: Evet, MBR olarak ayarlayın, Dosya Sistemi NTFS olacak. Ayrıca anakartınız SATA2 destekliyor. SSD'den tam performans alamayacaksınız. Genişletmek için tıkla... SATA 2 oldugu icin ayriyetten başka aparat almam gerekiyor mu takılması için? furkanbgbr dedi: Boot menüsünden Flash belleği boot ettiğinizde kurulum ekranı gelecektir zaten. Sorun olmadan kurulumu yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... SATA 2 oldugu icin ayriyetten başka aparat almam gerekiyor mu takılması için?
furkanbgbr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Aralık 2019 Mesajlar 1.542 Çözümler 32 Yer Ankara 10 Aralık 2020 #13 theamacsiz82 dedi: SATA 2 oldugu icin ayriyetten başka aparat almam gerekiyor mu takılması için? SATA 2 oldugu icin ayriyetten başka aparat almam gerekiyor mu takılması için? Genişletmek için tıkla... Hayır. Sadece tam performans alamazsınız. Yazma ve okuma hızı en fazla 300'e kadar çıkar. Çok da sorun olacağını düşünmüyorum.
theamacsiz82 dedi: SATA 2 oldugu icin ayriyetten başka aparat almam gerekiyor mu takılması için? SATA 2 oldugu icin ayriyetten başka aparat almam gerekiyor mu takılması için? Genişletmek için tıkla... Hayır. Sadece tam performans alamazsınız. Yazma ve okuma hızı en fazla 300'e kadar çıkar. Çok da sorun olacağını düşünmüyorum.
theamacsiz82 Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 246 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2020 #14 furkanbgbr dedi: Hayır. Sadece tam performans alamazsınız. Yazma ve okuma hızı en fazla 300'e kadar çıkar. Çok da sorun olacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Çok ama çok teşekkür ederim iyi akşamlar denediğimde dönüş yapacağım..
furkanbgbr dedi: Hayır. Sadece tam performans alamazsınız. Yazma ve okuma hızı en fazla 300'e kadar çıkar. Çok da sorun olacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Çok ama çok teşekkür ederim iyi akşamlar denediğimde dönüş yapacağım..