Eski BIOS'a USB'den Format Atmak

_LegendaryTR

Hectopat
Selamun Aleyküm hayırlı akşamlar herkese. Windows 10 işletim sistemimin yanına Android 7.1 X86 işletim sistemi kurmak istiyorum. Fakat BIOS'um eski olduğundan FAT32 ile oluşturduğum USB Diskimi BIOS görmüyor. NTFS olarak görüyormuş eski BIOS'lar.

RUFUS ile NTFS olarak seçip yapayım dedim o zaman da "Seçtiğiniz ISO Dosyası bu dosya türünü desteklemiyor" uyarısı veriyor. RUFUS'ta Fat32 olarak flash belleğe kuruyor. Ama o zamanda BIOS görmüyor.

NTFS olarak BIOS'tan nasıl kurulum yapabilirim USB Disk ile acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Edit:
Sonradan farkettim Android yazdırmak istemişsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu incele. Bu araç sorununu çözebilir.

Son düzenleme:
https://dotsrc.dl.osdn.net/osdn/android-x86/67834/android-x86_64-7.1-r1.iso indir.

Ücretsiz bir araç olan UNetbootin - Homepage and Downloads ile Android'i USB belleğinize kurabilirsiniz. Android'in sistem gereksinimleri oldukça düşük, dolayısıyla onu eski bir bilgisayarda da deneyebilirsiniz. Ama 8GB RAM'li güçlü bir bilgisayar, size hiçbir mobil cihazda bulamayacağınız hızı sunacaktır.

UNetbootin ile imaj dosyasını USB belleğe kurduktan sonra, yapmanız gereken PC'nizi, USB bellek ile başlatmak. Bunu, BIOS ayarları yardımıyla ayarlamanız hiç de zor değil.

PC'niz USB bellekten açıldığında, yanında LIVE yazan seçeneği seçerek, doğrudan USB bellekteki Android'i, kuruluma ihtiyaç duymadan açmanız mümkün. Android'i sürekli olarak kullanmayı düşünüyorsanız, Installer seçeneği ile PC'nizin sabit diskine yüklemeniz de mümkün.

Edit:
Sonradan farkettim Android yazdırmak istemişsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu incele. Bu araç sorununu çözebilir.

Eyvallah Reis ALLAH razı olsun. Tam aradığım şey :)
Deniyorum sonucu yazarım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://dotsrc.dl.osdn.net/osdn/android-x86/67834/android-x86_64-7.1-r1.iso indir.

Ücretsiz bir araç olan UNetbootin - Homepage and Downloads ile Android'i USB belleğinize kurabilirsiniz. Android'in sistem gereksinimleri oldukça düşük, dolayısıyla onu eski bir bilgisayarda da deneyebilirsiniz. Ama 8GB RAM'li güçlü bir bilgisayar, size hiçbir mobil cihazda bulamayacağınız hızı sunacaktır.

UNetbootin ile imaj dosyasını USB belleğe kurduktan sonra, yapmanız gereken PC'nizi, USB bellek ile başlatmak. Bunu, BIOS ayarları yardımıyla ayarlamanız hiç de zor değil.

PC'niz USB bellekten açıldığında, yanında LIVE yazan seçeneği seçerek, doğrudan USB bellekteki Android'i, kuruluma ihtiyaç duymadan açmanız mümkün. Android'i sürekli olarak kullanmayı düşünüyorsanız, Installer seçeneği ile PC'nizin sabit diskine yüklemeniz de mümkün.
Yanıtın için teşekkürler bunları bende biliyorum sistem özellikleri çok kötü değil de BIOS eski olduğundan FAT32 biçimlendirilmiş Flash bellekleri görmüyor. NTFS ile de Android ISO dosyası uyumlu değil

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı