Eski bir platform flash oyunu

594123

Decapat
Oyunun sadece bir bölümünü hatırlıyorum. Oyunu çok eskiden oynamıştım. Büyük ihtimalle flashtı ve webden oynanıyordu. Oyunda hatırladığım şeyler: Platform oyunuydu, değişik bir atmosferi ve 2 boyutlu olması. Hatırladığım bölümü ile ilgili olarakta; bir küçük köprü gibi bir şey vardı. Köprü sallantılıydı ve yukarlarda bir yerlerdeydiniz. Bu oyunu bilen, gözünde canlanan oldu mu? En önemli yeri o bölümde atmosfer çok değişikti ve havanın rengi soluktu. Sanki rüzgar varmış gibide köprü sallantılıydı. Şimdiden teşekkürler. (Oyun LIMBO'ya çok benziyor belki de o olabilir ama videolarını izlediğimde pek tanıdık gelmedi.)

1693850123049.png

Hayır.

Hayır değil. Bir robot değil bir insanı yönetiyoruz. Ayrıca atmosfer hiç uymamış. Dediğim gibi ya LIMBO, ya da ona benzer bir şey.

Hayır hocam, bu da değil. Atmosfer yine hiç tutmamış. Büyük ihtimalle şuan benim kafamda olan şey LIMBO'nun bir bölümü fakat ben yanlış hatırlıyorum. Yardımlar içinde teşekkür ederim. Hala şansını deneyecekler varsa LIMBO'ya benzer bir şey arıyoruz (Belki de LIMBO).
İnside olabilir mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı