Eski çağlardan film önerisi

Samet_57

Yoctopat
Katılım
15 Aralık 2023
Mesajlar
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, bana eski çağlardan birkaç tane film önerisi verebilir misiniz? Özellikle Bizans Krallığı vb. filmler çok dikkatimi çekiyor.
 
Daha önce izlememiştim ancak şimdi izleyeceğim çok teşekkür ederim. Bir de size sorum olacak burada yeniyim açtığım konuyu mesela bunu nasıl kapatabilirim?
Konuyu açarken attığın mesajın altındaki rapor bölümüne tıkla, diğer kısmını işaretleyip konuyu kilitlemelerini istediğini ve sebebini söyle, geçerli bulunursa veya her talebe göre konuyu kitliyorlarsa kitlerler, veyahut daha fazla mesaj istemiyorsan " bu kadar film önerisi yeterli " olarak bir mesaj daha yollaman yeterli, bu mesajı görenler konuya yazmaz daha.
 
Konuyu açarken attığın mesajın altındaki rapor bölümüne tıkla, diğer kısmını işaretleyip konuyu kilitlemelerini istediğini ve sebebini söyle, geçerli bulunursa veya her talebe göre konuyu kitliyorlarsa kitlerler, veyahut daha fazla mesaj istemiyorsan " bu kadar film önerisi " yeterli olarak bir mesaj daha yollaman yeterli, bu mesajı görenler konuya yazmaz daha.
Çok teşekkür ederim.
 

Geri
Yukarı