Bu RAM laptop için değil, PC için. O yüzden olmaz. Birim Adı'nı Google'da aratınca şu çıkıyor :Bu RAM e bakar mısınız uyumlumu diye
Dediğim gibi aratınca laptop RAM'i çıktı. Ben de öyle sandım.Nanya masaüstü pc'mde takılı olan bir ram yalnız.
Modeli gizli bir şekilde gözüküyor ama casperin anakartı yazıyorDediğim gibi aratınca laptop RAM'i çıktı. Ben de öyle sandım.Anakarınızın marka modeli nedir? Ona göre destekleyip desteklemediğine bakabiliriz.
Hocam! Kasanın kapağını açıp Anakart'ın üzerinden Model Numara'sını okuyabilirseniz çok iyi olur. Hatta fotoğrafını çekip yüklerseniz. Aksi takdirde kesin bir şey söylemek pek doğru olmayacak.Mhz aynı olması gerek,aksi halde sorun çıkartır.Anakart sitesinden bulabilirsin.
Şuan öyle bi imkanım yok, ama ben bir de şunu anlamadım laptop ram'i nasıl masaüstü pcmde takılı ve çalışıyor.Laptom rami çalışıyorsa masaüstümde ozaman hepsi çalışır.Hocam! Kasanın kapağını açıp Anakart'ın üzerinden Model Numara'sını okuyabilirseniz çok iyi olur. Hatta fotoğrafını çekip yüklerseniz. Aksi takdirde kesin bir şey söylemek pek doğru olmayacak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.